Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2011-09-27
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Ulla-Märta Westerstål
Originaltitel
The Secret Life of your Cat
Medarbetare
Gustavsson, Claes (form)
Dimensioner
270 x 185 x 20 mm
Vikt
800 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789174241662

Kattens hemliga liv : hur din katt ser på världen

(4 röster)
Inbunden, Svenska, 2011-09-27

Slutsåld

Den gåtfulla katten

Kattens hemliga liv går igenom alla aspekter på katternas tillvaro och avslöjar varför de beter sig som de gör. Här kan man läsa hur kattens anatomi har utvecklats för att motsvara vardagslivets krav och hur din katt har anpassat sig till livet med dig. Du får veta hur kattens sociala situation, ålder och ras påverkar beteendet och hur beteendemönstren har formats genom samspelet med oss människor.

Boken innehåller spännande fakta om kattens syn på dig, bostaden, tomten och närmiljön, och du får tips på hur du kan göra förändringar i hemmet och i vardagslivet för att bättre tillgodose din katts behov och stärka banden mellan er.

Förr eller senare kommer din katt att uppträda på ett sätt som du inte gillar, och därför tar den här utförliga boken också upp orsakerna till sådana oönskade beteenden. Här presenteras lösningar på alla tänkbara problem, oavsett om det gäller aggressivitet mot andra djur, bristande rumsrenhet, bråk med grannkatterna, resebekymmer eller dominant beteende.

Exempel ur verkliga livet och beprövade, praktiska råd från Storbritanniens ledande kattexpert gör den här heltäckande boken till en fascinerande och inkännande upptäcktsresa i kattens komplicerade psyke. Den kommer garanterat att ge dig större insikter i din katts hemliga liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kattens hemliga liv : hur din katt ser på...