Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
163
Utgivningsdatum
2011-09-13
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Petterson, Joachim (form) / Gegerfelt, Andreas von (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 15 mm
Vikt
860 g
SAB
Qcd
ISBN
9789174241952

Emmas skönhet : en personlig guide till ett snyggare yttre

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2011-09-13

Slutsåld

En modern och personlig skönhetsbok

Visserligen brukar man säga att skönhet kommer inifrån, men vad gör du de dagar den inte orkar lysa upp ditt trötta ansikte? "Emmas skönhet" är en modern och personlig skönhetsbok där fotomodellen Emma Wiklund (f.d. Sjöberg) generöst bjuder på tips och råd som hon samlat på sig under sin långa framgångsrika modellkarriär. Under åren har hon haft tillfälle att arbeta med några av världens skickligaste makeupartister, hårstylister, hudterapeuter och tränare. Med en befriande självinsikt och humor angriper Emma jobbiga hudproblem, mörka ringar under ögonen och tipsar om enkla vägar till ett fräschare yttre. Du får även handfasta råd om hur du jämnar till din hudton och får fin lyster, byter från jobbmakeup till kvällsmakeup på 5 minuter och lär dig att fixa dramatiska sotade ögon snabbt. Boken innehåller också kapitel om till exempel hudvård, händer och fötter och håret.
I de personliga texter som inleder varje kapitel möter läsaren en öppenhjärtig Emma Wiklund som berättar om hur modellkarriären startade i Jönköping med ett spontaninhopp i en Miss Hawaiian Tropic-tävling. Därpå följde en ganska spikrak karriär med visningar för Chanel, Jean Paul Gautier och Dior, mängder av omslag för de största internationella modemagasinen, medverkan George Michaels video "Too Funky" och i flera långfilmer.
Boken innehåller många nytagna bilder av modefotografen Andreas von Gegerfelt och även bilder från Emmas långa modellkarriär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Emmas skönhet : en personlig guide till ett snyggare yttre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok med skönhetstips för hela kroppen. Vad man ska...
    gullan, 10 april 2013

    Bra bok med skönhetstips för hela kroppen. Vad man ska tänka på några dagar innan man ska på fest och även för vardagen. Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Emmas skönhet : en personlig guide till e...