Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-08-14
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Leo, Patric (form) / Nord, Kerstin (form)
Illustratör/Fotograf
Dan Zetterström
Dimensioner
193 x 167 x 15 mm
Vikt
470 g
SAB
Ugg
ISBN
9789174242034
Fågeldagbok 2013 : årsalmanacka för egna noteringar (inbunden)

Fågeldagbok 2013 : årsalmanacka för egna noteringar

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2012-08-14

Slutsåld

Underbara fågelakvareller i dagboksformat

Från januari månads fågelliv som går på sparlåga i den bistra vinterkylan, över vårmånadernas hektiska flyttfågeltider och försommarens skönsång i skog och mark till de vemodiga höstmånaderna när våra flyttfåglar lämnar Sverige för sydligare breddgrader. Alla årstider har sina särskilda fåglar och i denna rikt illustrerade dagbok står just fåglarnas årscykel i fokus. När kan man vänta sig vårens första tofsvipor? När brukar trandansen i Hornborgasjön äga rum? Vilka fåglar är det man har chans att höra i sommarnatten?

Här kan du skriva ner alltifrån vardagliga händelser som inte får falla i glömska till när du hörde den första koltrasten för året sjunga. Varje vecka presenteras dessutom en fågelart med ett vackert fågelmotiv målat av Dan Zetterström, en av Sveriges främsta fågelillustratörer.

Det är den perfekta dagboken för den som har ett naturintresse, men även för den som helt enkelt tycker att det är fint med fåglar. Dessutom finns också vädersymboler som gör det enkelt att ange dagens väder och temperatur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fågeldagbok 2013 : årsalmanacka för egna noteringar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt dagbok!! Här kan man lägga in fåglarnas...
    Annette Andersson, 7 juli 2013

    Perfekt dagbok!! Här kan man lägga in fåglarnas ankomstdatum och var man sett dem.. Intressant information och vackra bilder. En sån vart år får det bli.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Fågeldagbok 2013 : årsalmanacka för egna ...