Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2012-03-20
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Norberg, Dick (form) / Hanneberg, Peter (foto)
Dimensioner
222 x 160 x 17 mm
Vikt
480 g
SAB
Nc.08
ISBN
9789174242126
Upplev det bästa i Sverige : topplistor landskap för landskap / topplistor för hela familjen (häftad)

Upplev det bästa i Sverige : topplistor landskap för landskap / topplistor för hela familjen

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-03-20

Slutsåld

Sverige är fantastiskt och i denna bok finns allt listat i kompaktformat! Upplev det bästa i Sverige är fylld med topplistor över allt man kan tänka sig från vårt avlånga land. Här listas varje landskaps bästa sevärdheter och upplevelser. Om man är i Halland får man inte missa Tjolöholms slott med Sveriges första dammsugare eller om man är i Lappland så måste man åka världens längsta linbana som startar i Mensträsk. De bästa upplevelserna av Sverige finns listade i denna bok!

Här finns även topplistor på oväntade företeelser och evenemang. Var finns Sveriges bäst bevarade retromiljöer? Var kan man få de värsta adrenalinkickarna? Hur ser de mest märkliga boendena ut? Listor, listor, listor - på högt och lågt, gammalt och nytt, vackert och udda. Här står allt du hört talas om och vill se, och även nya oväntade sidor av Sverige som fortfarande väntar på att bli upptäckta. Ta med boken på långturen för heldagsevenemang eller för en dagstur med snabba strandhugg i vårt rika myllrande land!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Upplev det bästa i Sverige : topplistor landskap för landskap / topplistor för hela familjen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul listor på olika teman
    Reilly, 7 juli 2015

    Kul bok med listor på olika teman, typ bästa strand, bästa cafe etc. Rolig och lätt att ta till sig, får def följa med i bilen i sommar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna