Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2013-03-12
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
270 x 200 x 20 mm
Vikt
1120 g
SAB
712.6,Icu
ISBN
9789174242348
Stora boken om trädgårdsprojekt : sten, tegel, trä, pil, betong, metall, glas (inbunden)

Stora boken om trädgårdsprojekt : sten, tegel, trä, pil, betong, metall, glas

(44 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden Svenska, 2013-03-12
236
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du också kunna fläta ett växtstöd i pil, gjuta en blomvas i betong eller mura en egen piedestal i sten? I Stora boken om trädgårdsprojekt finns massor av lockande projekt att ta itu med när trädgårdssäsongen är igång. Från det enkla till det avancerade. Från det snabba till det tidskrävande.
Steg för steg ges instruktioner till hur man gör vackra och funktionella föremål till trädgården i material som pil, betong, trä, sten, tegel, metall och glas. Övergripande kunskap om respektive material inleder varje kapitel, och för varje projekt ges praktiska inköpslistor och tips om verktyg och passande växtval.
I denna handfasta och inspirerande bok visar Marianne Svärd Häggvik , ingenjören som sadlade om till trädgårdsdesigner, på kul och användbara trädgårdsprojekt att fylla sin sommar med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stora boken om trädgårdsprojekt : sten, tegel, trä, pil, betong, metall, glas
 2. +
 3. Betong : en helgjuten hobby

De som köpt den här boken har ofta också köpt Betong : en helgjuten hobby av Sania Hedengren, Susanna Zacke (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Stora boken om trädgårdsprojekt : sten, tegel, trä, pil, betong, metall, glas. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande!
  Git på Höganäs, 22 april 2015

  Vacker och instruktiv! Boken innehåller det mesta inom ett flertal områden. Jag njöt av alla foton och illustrationer men av någon anledning fastnade jag inte för något matrecept alls. Kanske "bettet" blev för stort. Med andra ord - annars helt utmärkt.

 2. stora trädgårdsprojekt
  petra gudinge-olofsson, 5 augusti 2014

  En helt underbar bok som innehåller det mesta vad gäller smarta enkla lösningar på hur du får det fint i din trädgård, den ger massor av ideer och innehåller lösningar i olika material perfekt för oss kreativa.

 3. En mycket inspirerande bok som behandlar flera...
  Björn Rydell, 10 september 2013

  En mycket inspirerande bok som behandlar flera hobbyområden för en vacker trädgård. Snygg var den också, med många vackra bilder. En bok att ha liggande framme på soffbordet.

 4. En helt fantastisk bok med massor av ideer och tips....
  Kerstin Maria Dagner, 29 maj 2013

  En helt fantastisk bok med massor av ideer och tips. Verkligen läsvärd och prisvärd. Jag har redan provat att gjuta ljusen: Dom blev toppenbra.

 5. Bra bok med sammanställning över tänkbara projekt,...
  Ulla Norman, 17 maj 2013

  Bra bok med sammanställning över tänkbara projekt, även om allt inte var på djupet så finner man jättemycket inspiration för trädgården. Klart köpvärd för dig som vill inreda din trädgård med mer än blommor.

 6. En helt fantastisk bok. Tips, beskrivningar och vackra...
  Birgitta Skager, 14 maj 2013

  En helt fantastisk bok. Tips, beskrivningar och vackra bilder. Allt man kan önska av en trädgårdsbok full av små och stora projekt.

 7. Stora boken om trädgårdsprojekt är en trevlig bok med...
  Ingrei, 14 maj 2013

  Stora boken om trädgårdsprojekt är en trevlig bok med många projekt, både enkla och lite svårare. Bra instruktioner och många bilder

 8. Inspirerande och med vackra bilder. Mycket bra...
  Vallen, 30 april 2013

  Inspirerande och med vackra bilder. Mycket bra beskrivningar på hur man gör dom olika projekten! Svårighetsgraden var dock lite för hög för att den ska få 5 stjärnor !

Visa alla 8 recensioner

Bloggat om Stora boken om trädgårdsprojekt : sten, t...