Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2012-08-21
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
220 x 140 x 20 mm
Vikt
360 g
SAB
Doka,158.7,Vmbb
ISBN
9789174242652
Snällfällan : att bryta med känslomässigt ätande (inbunden)

Snällfällan : att bryta med känslomässigt ätande

(6 röster)
Inbunden, Svenska, 2012-08-21

Slutsåld

Är du en av alla kvinnor som har lätt att stoppa något gott i munnen när du känner dig stressad, missnöjd, besviken eller irriterad? Då är du i gott sällskap. Det trista är att gör du det för ofta kan det resultera i en övervikt, eller början till en sådan.

Är du också en av alla kvinnor som är så lyhörd för andras behov att du alltför ofta åsidosätter dina egna? Så ofta att du kanske inte ens är medveten om dina behov och vad du vill i livet? Då har din snällhet blivit en fälla för dig. Ta dig ur den!

Hur - det handlar den här boken om. Den visar dig hur stress, för stora egenkrav och självkritik bidrar till känslor som dövas med något gott att stoppa i munnen. Den gör dig också medveten om hur självkänsla, självmedkänsla och självstolthet kan hjälpa dig att bryta dina matvanor och få dig mer nöjd i dina roller som kvinna. Boken pekar också på samhällets och arbetslivets osynliggörande av kvinnor och ger verktyg som hjälper kvinnor att inte acceptera en syn på kroppen som bidrar till dålig självkänsla.

Bokens innehåll har i vetenskapliga studier visat sig leda till minskat känslomässigt ätande, stress och bestående viktminskning. Bra för dig att veta som inte bara vill komma tillrätta med ditt känsloätande utan också gå ner i vikt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »