Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-08-14
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
285 x 220 x 15 mm
Vikt
867 g
ISBN
9789174242737

Herrarna i hagen

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2012-08-14

Slutsåld

Grävande journalistik när den är som roligast

Hur var Weiron som liten? Vad gör Kapten Klänning idag? Hur har det gått för Fred Asp? Är Tony Rickardsson mer än bara vän med sin motorcykel?

Sedan Robert Gustafsson slog igenom har han skapat en mängd karaktärer som blivit nästan ännu mer kända och populära än sin upphovsman. Nu har han tagit steget ut från scenen och valt att träffa de figurer han delat loge, huvud och familj med under ett helt yrkesliv. Utrustad med ett fickminne och ett anteckningsblock har han gått hem till dem och druckit kaffe och ätit finsk sommarsoppa och blodiga småkakor för att försöka finna ut vilka de egentligen är. Han har tagit reda på vad de äter, vilken könstillhörighet deras underkläder har och hur deras drömmar, liv och karriärer ser ut långt bortom scenens ljus och tv-apparaternas bleka sken.

En del ville inte bli intervjuade, en del förstod inte att de blev det och en del ville aldrig låta Robert gå därifrån. Men en sak har de gemensamt. De är killarna, männen och framförallt herrarna i Robert Gustafssons liv. Nu kan deras egna historier äntligen berättas. Det här är deras bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert Gustafsson

  • Från vaggan till deadline

    Robert Gustafsson

    På scen har vi sett honom som Ernst-Hugo Järegård, Tony Rickardsson och Carl Bildt. I tv som Weiron i ottan och Greger - den homosexuelle brandkårschefen. Privat har Sveriges roligaste man däremot alltid hållt en låg profil. Men inte den här gånge...

Bloggat om Herrarna i hagen

Bokvideo