Fågeldagbok 2014 : årsalmanacka för egna noteringar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-09-10
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
194 x 170 x 19 mm
Vikt
472 g
SAB
Ugg
ISBN
9789174243482
Fågeldagbok 2014 : årsalmanacka för egna noteringar (inbunden)

Fågeldagbok 2014 : årsalmanacka för egna noteringar

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Svenska, 2013-09-10

Slutsåld

Vackra akvareller i dagboksform

Året är inte bara en räcka datum som mekaniskt bockas av kalenderblad för kalenderblad. Året är väder och vind, liv och lust, årstider som kommer och går. Och det finns inga andra som symboliserar detta bättre än fåglarna, -de markerar växlingarna och levandegör kalenderåret.

Fågeldagbok 2014 bejakar denna naturliga koppling mellan fåglarnas närvaro och årets gång. Det är en rikt illustrerad dagbok med plats för egna anteckningar över vardagens händelser eller över vilka fågelarter man sett. Ibland är det förresten samma sak.

Varje vecka presenteras en fågelart med ett vackert fågelmotiv målat av Dan Zetterström, en av Sveriges främsta fågelillustratörer. En perfekt dagbok för den som har ett naturintresse, men även för den som helt enkelt tycker att det är fint med fåglar. Dessutom finns också vädersymboler som gör det enkelt att ange dagens väder och temperatur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fågeldagbok 2014 : årsalmanacka för egna noteringar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vacker och inspirerande!
    BENGT ERIK BENGTSSON, 3 februari 2014

    Om fortsättningen blir som början så är detta verkligen ett lyft för mitt fågelskådande hemikring. Alla lösa lappar kan omsättas i ordnade noteringar i en mycket vacker bok som blir ännu vackrare för varje dag som nya observationer och noteringar fylls på. Efter fullbordat skådarår är jag säker på att den platsar på hedersplats bland mina naturböcker och att jag kommer att ta fram den då och då för att minnas och njuta, både av minnen, fina bilder och det den snygga och generösa lay-outen.
    B-E Bengtsson, Trosa

  2. Mycket bra bok för fågelskådaren! Det hade dock gärna...

    Mycket bra bok för fågelskådaren! Det hade dock gärna kunnat vara lite bredare rader och fågelregistret hade kunnat vara i bokstavsordning istället för gruppvis men annars en väldigt bra bok.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Fågeldagbok 2014 : årsalmanacka för egna ...