Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2014-03-11
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form) / Brandt, Jenny (foto)
Dimensioner
286 x 220 x 20 mm
Vikt
1022 g
SAB
Qcba,P.09
ISBN
9789174243680

Rum för kidsen : hemmafix och återbruk på barnens villkor

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-03-11

Slutsåld

Färgsprakande, oväntat och snyggt är resultatet när Isabelle McAllister hjälper till att fixa i ordning i barnrummet. I boken Rum för kidsen hittar både barn och föräldrar massor av inspiration till originella och roliga projekt att göra tillsammans. Smarta lösningar för syskon som delar rum och idéer på hur man med enkla medel skapar en barnhörna i vuxenrummet varvas med handfasta Do It Yourself-projekt. Dessutom rymmer boken avsnitt om färglära, förvaring och belysning. Isabelle McAllister är en auktoritet inom inredning för och med barn och hon har en fenomenal förmåga att kommunicera och förstå saker ur barnets perspektiv. Tillsammans med bokens fotograf Jenny Brandt driver hon den populära bloggen Dosfamily som har fått stort genomslag både i Sverige och internationellt. Hon har tidigare även gjort succé i tv-program som Fixa rummet och Äntligen hemma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rum för kidsen : hemmafix och återbruk på barnens villkor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirationsbok!
  Sofie, 9 maj 2014

  Jättehärlig bok fylld med inspiration, tips och idéer!
  Rekommenderas verkligen för den som vill göra ett lite roligare rum för kidsen!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Isabelle Mcallister

 • Skavank : laga, vårda och uppskatta det gamla och nötta

  Isabelle Mcallister

  Skavank är en blandning av teori, inspiration och praktisk handbok som vill hjälpa oss att se på våra saker med nya ögon och lära oss hur vi bäst kan laga och vårda dem. Isabelle McAllister, som arbetat med nytänkande byggprojekt och DIY i hela si...