Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2014-08-19
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
265 x 200 x 15 mm
Vikt
727 g
SAB
Qcba,Ihh,747
ISBN
9789174243857

Inred med vintage

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-08-19

Slutsåld

Länge har det rena, fräscha och ljusa varit på tapeten. Men en sådan stil, där inte en skråma eller ett snedsteg får synas, upplevs lätt som lite opersonlig och blir i längden lite trist. Kanske är det därför nästa stora inredningsvurm handlar om det genuina, det lantliga och det med patina. Det finns få saker gör ett hem så trivsamt som en modern vintagestil. I Inred med vintage berättar Elsa Billgren om hur du skapar ett personligare hem hjälp av med gamla ting. Här får du tips om hur du skapar ett vackert stilleben genom att till exempel låta en gammal champagnekupa agera kruka åt en klumpig suckulent och om hur du skapar en härligt sliten drivvedskänsla även på nyare plank. Fördjupa dig i avsnitt om tidstypiska inredningsdetaljer och läs om hur du får till den rätta vintagekänslan med färger som antikvitt, kockumgult och petrolblått. Boken rymmer dessutom praktiska avsnitt om hur du planerar ditt hem och om hur du går till väga för att hitta fynden som ännu inte hamnat på topp-tio-listan över de trendigaste inredningsdetaljerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Inred med vintage. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inred med vintage
  Lissen, 22 januari 2015

  Har nu läst och bläddrat i Elsa Billgrens bok: Inred med vintage. Boken är fylld med vackra bilder och inspiration. Jag har länge tyckt om att gå på skattjakt på loppisar för att försöka hitta möbler och detaljer som är personliga enligt mitt tycke och smak. Dessutom den här recycling- känslan av att återbruka och inte alltid köpa nytt. Även föremålens historier som man nästan kan ana sig till ibland.
  Billgrens tre ledord för shopping är kvalité, estetik och funktion. Det är något som jag... Läs hela recensionen

 2. Inspirationsbomb!
  Anette, 26 augusti 2014

  Elsas första bok "Elsa Billgrens Vintage" ligger alltid framme i hemmet. Redo att bläddras i, slå upp viktigheter och inspireras av. Jag älskar den helt enkelt! När nu andra boken "Inred med vintage", äntligen kom ut, så hoppades jag verkligen att den skulle hålla samma höga kvalitet - och jag blev inte besviken! Wow, hon har gjort det igen, makalösa Elsa! Köp den. Nu.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elsa Billgren