Nya Upplev Sverige (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
576
Utgivningsdatum
2015-04-10
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Norberg, Dick (form) / Hanneberg, Peter (foto)
Dimensioner
268 x 200 x 35 mm
Vikt
1666 g
SAB
Nc.08
ISBN
9789174243956
Nya Upplev Sverige (inbunden)

Nya Upplev Sverige

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-04-10

Slutsåld

Ta med Nya Upplev Sverige på en upptäcktsfärd genom Sverige. Åk på en dagstur för en kopp kaffe på ett k-märkt fik från femtiotalet eller planera en längre resa till platser du inte visste fanns i Sverige. Upplev natthimlens norrsken i Lappland, ta en båttur genom Göta kanals vackra slussportar, njut av tystnaden i Tresticklans nationalpark, missa inte småvägarna över södra Ölands alvar eller det storslaget karga Flatruet i Härjedalen.

I Sverige finns ofantligt mycket att uppleva och upptäcka. Ibland finns det runt den egna knuten bortom allfartsvägarna, ibland inne i stadens myller eller mitt i vidsträckta skogar, uppe på fjällens vandringsleder eller bland öar och skär längs kusten.

Nya Upplev Sverige är din guide till tusentals upplevelser och resor landet runt. Det är den bästa och mest omfattande Sverigeguide som givits ut och den mest aktuella. Nu kommer den i en utökad och uppdaterad utgåva där text, bild och utseende har arbetats om från grunden. Utöver de 3000 resmål som beskrivs i den första utgåvan har över hundra nya resmål lagts till och även flera hundra nya tips på Bo, Äta, Göra och Deli. Dessutom finns ett oemotståndligt kapitel med topplistor över det bästa Sverige har att erbjuda.

Sverige är definitivt värt en resa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nya Upplev Sverige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Utsida
  Daniel Svensson, 15 september 2017

  Blev besviken då utsidan/framsidan/baksidan var ett löst papper på själva boken. Inte alls praktiskt när man ska ta med den på resan :(
  Hur tänkte dom där?

 2. Sverige runt.
  Per-Inge Johansson, 7 maj 2015

  Den är både ett bra uppslagsverk samtidigt som den är mycket läsvärd. Man kan sträckläsa den med mycket stor behållning

 3. Inspirationskälla
  Marianne Olofsson, 29 april 2015

  En härlig bok att ha till hands då man planerar vart semestern ska bära av och när man är på resande fot. Har blivit många "kulturpoäng" på resorna. Har även tidigare utgåva.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna