Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2014-04-15
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Waldersten, Petra (form) / Grimsgård, Jenny (foto)
Dimensioner
247 x 175 x 18 mm
Vikt
603 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789174244137
5:2 för kvinnor : en personlig och praktisk guide med de bästa recepten (inbunden)

5:2 för kvinnor : en personlig och praktisk guide med de bästa recepten

(32 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-04-15

Slutsåld

När Marie Tegnér såg Michael Mosleys dokumentär om 5:2-metoden på tv fastnade hon direkt. Efter att under många år ha kämpat för att hitta en metod som inte bara fick henne att gå ner i vikt utan även att må bra, hade hon hittat rätt. Och det var inte bara kilona som försvann - i rask takt sjönk både kolesterolvärde och blodtryck och hon mådde bättre än hon gjort på många år. 5:2-metoden, där du äter som vanligt 5 av veckans dagar och halvfastar med riktig mat i 2, gör dig friskare, smalare och kan ge dig ett längre liv. I 5:2 för kvinnor delar Marie Tegnér med sig av sina egna erfarenheter av metoden och ger dig konkreta tips på hur du får halvfastan att fungera i vardagen. Den här boken ger dig svar på det mesta du behöver veta för att må bra och hitta en livsstil som verkligen fungerar. Dessutom får du massor av läckra recept och praktiska matlagningstips. Ur innehållet: Därför fungerar 5:2-metoden Träning under halvfastan Vad gör jag när suget kommer? Hur påverkas humöret? Från krångelmat till tidsbesparing 5:2 och LCHF/GI Kaloritabeller Recept på: Frukost Småmål Lunch/middag
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av 5:2 för kvinnor : en personlig och praktisk guide med de bästa recepten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. enkelt att gå ner i vikt med hjälp av denna bok
  Allätare av litteratur, 12 december 2015

  enligt teorin att man ska variera matintaget olika dagar är det bra att få goda tips om maträtter. 5:2 fungerar. Efter att i åratal ätit lite varje dag och inte ändrat vikt, så fungerar det med att äta lite 2 dagar i veckan och normalt, men inte för mycket övriga dagar. Boken ger goda tips på trevliga måltider för dessa 2 dagar.

 2. 5:2 metoden
  Britt-Louise Reinoja, 25 september 2014

  Den har varit en bra start till att prova 5:2 metoden. Det finns många bra tips. Bra recept. Det är också väldigt bra läsning. Har rekommenderat boken till några vänner.

 3. Bra och intressant!
  Annika, 3 september 2014

  Tyckte mycket om den. Framförallt för att recepten är beräknade för 1 person. Enkla recept utan en massa krångliga ingredienser.

 4. Recept med färre kalorier
  Hilda Sofia Lison, 28 augusti 2014

  Jag skulle vilja att det fanns fler lunch och middagar med färre kalorier. Det hade också varit bra om de olika inredienserna haft kaloiantal angivet så man snabbt vet kalorivärde om en ingrediens tas bort.

 5. En mycket bra bok!
  Verena Renhorn, 6 augusti 2014

  Boken är vacker och informativ. Recepten enkla och lätta att använda. Helt i min smak. En bra 5:2 bok. Tack!

Visa alla 5 recensioner