Morberg. Grogg, drinkar och cocktails (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2014-09-25
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Leo, Patric (form) / Löf, Martin (foto)
Dimensioner
300 x 180 x 18 mm
Vikt
966 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789174244144

Morberg. Grogg, drinkar och cocktails

(9 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-09-25

Slutsåld

Gin fizz, Sea breeze och Safe sex on the beach ... I sin nya bok blandar Per Morberg ett sjuttiotal klassiska och nya drinkar - med eller utan alkohol - att avnjutas i en väl insutten bar, på snofsiga cocktailpartyt, på en strand i Karibien, i skogen på en stubbe eller i skenet av en sprakande brasa. Fast den bästa drinken behöver han inte blanda alls: ett stort glas iskallt källvatten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Morberg. Grogg, drinkar och cocktails. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kul att ha i hyllan
    Elin, 17 januari 2019

    Boken i sig är fin. Recepten är dock inte något utöver det allra enklaste, och sådant man redan sett många gånger tidigare (ingen egen twist eller egen tanke kring drinkarna, alltså). Även bilderna känns lite "tråkiga"/självklara, även om de är fina. Kul att ha i hyllan, men inget för den som vill se något nytt.

  2. Bra startmotor
    Ivar, 1 mars 2015

    Jag är inte någon Morbergdiggare, men när boken låg där på bordet flög fan i mig och jag bestämde mig för att dricka igenom den. Idag har jag 2 drinkar kvar att blanda, en är ett generöst tilltaget recept med 5 flaskor vin och en flaska gin ¿ Urvalet är brett och det mesta är möjligt att få till om man kompletterar baren med några beställningsvaror från Systemet, men Tomtenisse, U-båt eller Tyrkisk Pepper shot är kanske inte något Morberg själv heller verkar gilla, så varför finns de med? Kan... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Per Morberg