Grilltillbehör från Arla Köket (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-05-05
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
265 x 200 x 20 mm
Vikt
750 g
SAB
Qcaat
ISBN
9789174244861

Grilltillbehör från Arla Köket

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2015-05-05

Slutsåld

Sommaren hänger för de allra flesta svenskar nära ihop med långa ljusa nätter och middagar utomhus. Dofter från grillen, människor som äter tillsammans och umgås.

Men en lyckad måltid består av så mycket mer än bara det som hamnar på grillgallret. Grilltillbehör från Arla Köket är en bok om allt det andra. Här får du 166 recept på det som verkligen lyfter det grillade. Det som ger smak, som går att variera i nästan det oändliga. Rubbar, marinader, glazer, kryddsmör. Såser och dressing. Röror, salsor, grillade tillbehör. Slaws, picklat och inlagt. Gröna sallader, matiga sallader.

Att lyckas med ett recept från Arla Köket ska vara lätt. Utan alltför många ingredienser och med enkla och tydliga beskrivningar, allt dessutom noga provlagat åtskilliga gånger, kommer de här tillbehören att ta sommarens grillade måltider till nya höjder. Boken är vackert och tydligt illustrerade med foton av Susanna Blåvarg med flera.

"De läckra fotona är ett stort plus och de höjer upplevelsen ytterligare. De är förutom inspirerande foton över alla läckra rätter även informativa med bra tips på grillverktyg och serveringsförslag, som gör att åtminstone jag får en stor dos inspiration, mer nöje och mindre efterarbete vid de kommande grillmiddagarna." Eeva-Stiina Sundén, BTJ-häftet nr 13, 2015.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grilltillbehör från Arla Köket. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Suverän
  Kickan, 20 juli 2015

  Här finns många härliga förslag på olika tillbehör och är
  inte tillkrånglad och allt finns
  och mer därtill!
  Härlig och inspirerande!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Grilltillbehör från Arla Köket