Kreativitet och mindfulness. 100 bilder på inspirerande mönster att färglägga själv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-01-07
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
260 x 200 x 17 mm
Vikt
666 g
ISBN
9789174245011

Kreativitet och mindfulness. 100 bilder på inspirerande mönster att färglägga själv

(51 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-01-07

Slutsåld

Välkommen till en värld av inspirerande mönster! Välkommen till din egen värld av färg! Ge dig själv en stund att fördjupa dig i en ny bildvärld som du är med och skapar genom att färglägga den.

Idag är det många som upplever att det är svårt att finna ro, hitta sin kreativitet och vara aktivt närvarande i livet i största allmänhet. Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet, för kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Genom att arbeta med din kreativitet, locka dig till mer fantasi och spontanitet skapar du större plats för mindfulness och positivitet.

Uttryck din kreativitet och finn inre ro och medveten närvaro genom att färglägga de detaljrika mönstren i denna bok. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg.

Bokens syfte är att inspirera till fantasifull färgläggning av mönster och motiv, men även till att ta steget att kanske skapa egna mönster eller andra bilder i den riktning ditt inre leder dig. Du kommer snart att märka hur du påverkas positivt av färgernas harmoni, hur de väcker din inneboende kreativitet och motverkar stress.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Kreativitet och mindfulness. 100 bilder på inspirerande mönster att färglägga själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hela familjen
  annika , 26 januari 2016

  Den här boken hade något för alla i familjen. Under jullovet var det noga vem som hade den mest och hur länge var och en skulle få måla. ( inte så mindfullt för mamman som skulle hålla ordning på allt) En väl värd bok.

 2. Some pages are too simple.
  FoxRina, 9 augusti 2015

  Some pages are not so beautiful.
  Some are too simple for coloring.
  Although there are many books of this set, I buy only this one, no more.

 3. Här och nu!!!!!!!
  SIVAN, 4 augusti 2015

  Mindfullness står för att vara närvarande i nuet.
  När jag färglägger dessa fantastiska mönster så måste jag verkligen vara här och nu.
  Det är små områden att färglägga, dessutom val av färg för att få en vacker bild.
  Jag tycker mycket om att färglägga för det ger mig lugn i själ och hjärta och harmoni i min hjärna.
  Boken rekommenderas varmt.

 4. Populär
  Zmulan, 11 maj 2015

  Denna är populär bland målarna. Många fina motiv och ganska tjocka sidor. Använd inte alkoholbaserade pennor för de blöder igenom.
  Tjocka pärmar är ett plus.

 5. Avkopplande
  Cilla, 7 maj 2015

  Vackra, varierande bilder att färglägga. Boken är väldigt vacker och inspirerande.
  Härligt att verkligen unna sig att pyssla med en stund då och då. Känns skönt för själen att bara försvinna in i, kanske lyssna på musik eller en bra ljudbok under tiden. Eller bara få ha sina egna tankar.

 6. Vara här och nu- denna bok hjälper dig
  Hanna Lanquist, 30 april 2015

  Mycket bra som hjälper en verkligen att vara här och nu. Kul att prova sig fram och se vilka olika resultat man kan få fram bara genom målningens färger.

 7. Trevlig sysselsättning
  Gabriella, 25 april 2015

  Det är bra papper, vitt, och jag har använt Derwent fine art colour pencils men jag tror att det fungerar bra även med blöta färger, som tusch, akvarell, acryl osv. Motiven är i skiftande svårighetskrav (om det kan kallas så?), alltså hur stort motivet är genom att fylla ut sidan och hur mycket linjer och "gryll" motivet innehåller. Ju större och grylligare motiv, desto mer koncentration och tålamod krävs innan det är färdigt. Nu tar man det ju visserligen i sin egen takt, men märkte själv at... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner