Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-01-07
Förlag
Bonnier Fakta
Illustratör/Fotograf
Lova Gardelius
Dimensioner
260 x 200 x 15 mm
Vikt
664 g
ISBN
9789174245028
Kreativitet och mindfulness. 100 bilder på växter och djur att färglägga själv (inbunden)

Kreativitet och mindfulness. 100 bilder på växter och djur att färglägga själv

(41 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-01-07
90
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Välkommen till en värld av inspirerande mönster! Välkommen till din egen värld av färg! Ge dig själv en stund att fördjupa dig i en ny bildvärld som du är med och skapar genom att färglägga den.

Idag är det många som upplever att det är svårt att finna ro, hitta sin kreativitet och vara aktivt närvarande i livet i största allmänhet. Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet, för kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Genom att arbeta med din kreativitet, locka dig till mer fantasi och spontanitet skapar du större plats för mindfulness och positivitet.

Uttryck din kreativitet och finn inre ro och medveten närvaro genom att färglägga de detaljrika bilderna av växter och djur i denna bok. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg.

Bokens syfte är att inspirera till fantasifull färgläggning av mönster och motiv, men även till att ta steget att kanske skapa egna mönster eller andra bilder i den riktning ditt inre leder dig. Du kommer snart att märka hur du påverkas positivt av färgernas harmoni, hur de väcker din inneboende kreativitet och motverkar stress.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kreativitet och mindfulness. 100 bilder på växter och djur att färglägga själv
 2. +
 3. Förtrollade skogen - en målarbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förtrollade skogen - en målarbok av Johanna Basford (häftad).

Köp båda 2 för 192 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Kreativitet och mindfulness. 100 bilder på växter och djur att färglägga själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Kreativitet och mindfullness
  Gun Karlsson, 12 januari 2016

  Bilderna är här liksom i boken "Förtrollade Skogen" är allt för mycket detaljerade så stressen kryper på en när man skall leta en bild som tilltalar. Dock så hittade jag några bilder som jag både redan färglagt och som jag kommer att färglägga.

 2. Fullspäckat
  Charlotte, 4 januari 2016

  Boken ger mig inte ro, och mister därför sitt syfte. Det är för fullspäckat med små detaljer i en övervägande del av bilderna vilket gör mig mer stressad än ger möjlighet att varva ned. Personligen behöver jag större bilder och mer utrymme i målandet. Kanske passar det någon annan.

 3. Vackra bilder
  Ulrika, 22 juni 2015

  Om man gillar mandala är den mer än ok.
  Tycker att en del fält är väldigt pyttiga och svåra att fylla i.

 4. lära sig att koppla av och måla samtidigt
  pub, 8 juni 2015

  Sätter man sig ner för att koppla av är en del av bilderna för röriga att sitta och måla. Men andra bilder kan man koppla av och måla. Det är en konst att lära sig koppla av så där har denna boken en hel del att lära ut till den som målar.

 5. Hjälper dig att vara här och nu
  Hanna Lanquist, 30 april 2015

  Underbar bok som verkligen får mig att vara här och nu, i stunden. Prova dig fram med olika färger och mönster. Sååååå roligt!!

 6. Målarbok för vuxna
  Maria , 23 mars 2015

  Fantastiska och detaljerade växter och djur att färglägga själv. Passar vuxna men jag kan även tänka mig att boken passar lite äldre barn. Alltså barn som är för gamla för barn-målarböcker.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna