Paolos stora italienska kokbok (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2015-05-05
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Jojo Form (form)
Dimensioner
245 x 190 x 30 mm
Vikt
1122 g
SAB
Qcabd
ISBN
9789174245080
Paolos stora italienska kokbok (häftad)

Paolos stora italienska kokbok

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2015-05-05

Slutsåld

Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat - alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.

Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.

I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Paolos stora italienska kokbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. God italiensk mat
  Monica Weidenblad, 23 april 2019

  Jättefin kokbok där han visar upp jättefina recept som jag har tillagat men där han bland annat berättar om sin kära familj i Italien

 2. Inspirerande
  Malin (Landskrona), 21 februari 2018

  Många inspirerande recept som verkar vara fantastiskt goda. Bra med uppdelningen förrätt, huvudrätt och dessert så man kan kombinera ihop en egen Italiensk meny. Trevlig läsning mellan de olika kapitlen dessutom! Rekomendras och den är prisvärd. Två böcker i en kan Inte bli bättre.

 3. Paolos italienska kokbok
  Gull-Marie Ståhl, 23 februari 2016

  Mycket trevlig att läsa och bra recept. Bara lite tung att bära. Det hade varit bättre om det hade varit i två delar så att man kunde ta med sig den del som var mest aktuell tör tillfället. Annars kul att få inblick i det italienska köket på ett lättsamt sätt.

Visa alla 3 recensioner