Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
143
Utgivningsdatum
2015-08-24
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Pousette, Ulrika (foto) / Garcia, Karla (foto)
Dimensioner
245 x 202 x 15 mm
Vikt
561 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789174245172
Sockerdetox : 3-veckorsprogram med renande och stärkande mat (häftad)

Sockerdetox : 3-veckorsprogram med renande och stärkande mat

(26 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2015-08-24

Slutsåld

Vill du också bli fri från ditt sockerbegär? Kanske få finare hy, lugnare mage, bättre immunförsvar och bli piggare? Vinsterna när man plockar bort sockret från sin kost kan bli riktigt stora. Ändå är det så svårt att stå emot det vita söta. Eftersom det tar 21 dagar att bryta en vana finns här just ett treveckorsprogram. Du kommer att njuta av näringsrik mat som rensar och stärker din kropp samt lära dig känna igen kroppens egna signaler och behov. Den här resan handlar om att hitta en balanserad relation till mat där socker inte kontrollerar dina val, ditt välbefinnande eller ditt humör. Du får en mängd glutenfria recept med rätt ph-värde och mycket grönt. Vad sägs om gröna smoothies, morgonshots eller linfröbröd med avokadoröra? Quinoabowl med rödbeta, stekt rödlök, avokado, fetaost och rostade frön, bovetepaj eller bakad sötpotatis? Det hela kommer att kännas mer som en matorgie än något strikt program - att stå emot suget är mycket lättare när kroppen får rätt näring och man får äta sig mätt och njuta. ? Test - är du beroende? ? 25 anledningar att inte äta socker ? Prep week ? 3 veckors sockerdetoxprogram ? Shoppinglista för råvaror ? Recept för frukost, lunch och middag ? Nyttiga sötsaker ? Socker, känslor och mindful eating ? Skapa en hälsosam livsstil efter programmet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Sockerdetox : 3-veckorsprogram med renande och stärkande mat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättanvänd
  Jessie, 24 mars 2017

  Lätta och goda recept. Lätt att följa inköpslistor och planering enligt boken. Mycket bra upplägg på hela boken. Rekommenderar den.

 2. Bra, bra
  Bimman, 12 april 2016

  En mycket personlig och väl skriven bok. Kommer att försöka följa den och hoppas givetvis på ett
  lyckat resultat. Socker känns som ett riktigt gissel.

 3. Rekommenderas varmt
  Sonja Birgitta , 22 januari 2016

  Boken känns personlig och innehåller mycket bra information och goda, lättlagade recept. Jag rekommenderar varmt boken till de som vill sluta äta socker.

 4. Ingen höjdare
  Dyckert, 30 september 2015

  De kunde skrivit i beskrivningen att boken är skriven av en vegetarian, bara massa vegetariska rätter, ingen höjdare om du som jag har ett sockerberoende men ändå vill äta kött!

 5. Stor besvikelse
  AMRK, 28 september 2015

  Många recept är bra, men det finns en del recept som behöver justeras exempelvis kokospannkakorna och butternutsoppan. Smeten till pannkakorna fick samma konsistens som scones, och gällande soppan så bör man skippa ugnen och bara koka den.

 6. Väldigt bra
  Marie, 7 september 2015

  En väldigt bra bok för oss som har problem med sockret, har hållit på i två veckor nu och suget är nästan helt borta. Maten i boken är fräsch och överaskande god och jag känner mig både piggare och finare i hyn, ett plus är att vågen pekar nedåt :)

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Sockerdetox : 3-veckorsprogram med renand...