Jamies supermat (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2015-10-27
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Leo Andersson, Per Hasselqvist
Originaltitel
Everyday Super Food
Dimensioner
255 x 195 x 30 mm
Vikt
1229 g
SAB
Qca
ISBN
9789174245325
Jamies supermat (inbunden)

Jamies supermat

(72 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-10-27
259
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
I sin nya kokbok berättar Jamie Oliver personligt om sin omställning till en ny och mer hälsosam livsstil, och om hur han har blivit medveten om hur han ska äta för att må så bra som möjligt. Jamie Oliver har i sin nyfikenhet på vad som är avgörande för ett långt och lyckligt liv besökt unika ställen på jorden där människor i extra hög utsträckning blir runt 100 år, till platserna som kallas blå zoner. Trots att dessa platser skiljer sig geografiskt väldigt mycket åt, har invånarnas livsstil flera saker gemensamt. Meningsfullhet och sociala sammanhang pekas ut som viktiga faktorer, och maten har mycket stor betydelse för ett långt och friskt liv, och det är just det som människorna som Jamie Oliver har mött på sina resor äter som har inspirerat honom när han har skapat recepten i sin nya kokbok.

Här finns fler än 90 recept fördelade över frukost, lunch och middag och många smarta tips på nya läckra mellanmål och snacks. Recepten kan följas som ett 30-dagarsprogram för att verkligen komma igång med nya fräscha vanor, eller ett och ett från var och en av kategorierna.

Det här är den perfekta vardagskokboken med Jamies otroliga känsla för grymt god mat. För en sak kan du vara säker på, när Jamie Oliver lagar hälsosamt kommer han inte att kompromissa med smakerna eller kvaliteten. Inga pekpinnar och tråkiga listor, ät och njut men låt Jamie lära dig hur - och bli friskare, lyckligare och lev längre!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Jamies supermat. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Har bara bläddrat i den
  Lena, 17 november 2020

  Har inte testat några recept än. Jag brukar se Jamies på TV när han lagar olika rätter. Jag trodde att boken hade flera av de recept som han lagar men så var det inte. Jag har andra böcker av honom.

 2. Nytändning i köket!
  MrsMum, 2 mars 2018

  Bra med indelningen på olika måltider i boken, jag tycker att lunch och middagsrecepten passade mig bäst. Mycket goda fiskrätter. Bra grundrecept med lite "knorr" som gjort att jag vågat mig utanför min komfortzon. Näringsberäkningen och kcalantalet för varje recept är en bonus.

 3. Fantastisk bok!
  Malin, 24 augusti 2016

  Har lagat et 20-tal recept ur boken och varit så nöjd med alla. Bra beskrivningar, ibland även tips på vad som kan förberedas i förväg. Rekommenderas!

 4. Supermat
  Helene Evensen, 23 augusti 2016

  Såg hans program på tv , och vill köpa boken direkt ! Mycket bra recept som inte är så svårt ! Nu blir det nyttigare rätter framöver från Jamies kokbok!

 5. Nya matnyttiga alster av ett proffs
  Ann-Christin Jormander, 15 augusti 2016

  Efter att ha läst igenom stora delar av boken,så kan jag egentligen medelst några få ord säga att recepten är matnyttiga enligt de rekommendationer som man ofta hör och ser i massmedia.Min make är diabetiker och han kommer att "smörjas med än det ena och än det andra".Grönsaker i maten är ett måste för att han och jag ska må bra.Det svåra nu är valet av kött i maten,eftersom det röda köttet skulle minskas betydligt ?
  Kvar är fågel,fisk och här har vi salmonellarisken i fågel att beakta,åt... Läs hela recensionen

 6. Jättebra!
  Bengtsson Alexandra, 20 maj 2016

  Lite annorlunda från Jamies tidigare böcker. Mycket färgglad och hälsosam mat och väldigt inspirerande! Även om man inte lagar recepten exakt som de är så kan man ändå få mycket inspiration. De mesta recepten är relativt lätta att laga och innehåller ingredienser som också är lätta att få tag på. Tror också maten kan passa hela familjen.Tummen upp!

 7. Nääää
  Anna Maria Walldén, 24 februari 2016

  Jag har alltid tyckt om Jamie Olivers kokböcker och hans recept, men han skall nog låta någon annan kock stå för de mer hälsosammare recepten. Kokboken är rent ut sagt tråkig, bilderna är i vissa fall lite osmakliga o han rekommenderar råris till allt. Jamie Oliver var helt klart en mycket mer intressant kock när han var lönnfet.

 8. Jamie
  -, 19 februari 2016

  Man blir alltid glad av att slå upp hans böcker! Kärleken till maten och hans egen glädje flödar över sidorna. Inspirerande😊

 9. Jamies supermat gillas!
  Marion Norrman, 19 januari 2016

  Har inte lagat något ännu ur boken men gillar den starkt! Det kommer snart att lagas flitigt av bokens recept!

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Jamie Oliver