Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2016-04-05
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Illustratör/Fotograf
Anders Rådén
Dimensioner
245 x 179 x 20 mm
Vikt
829 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789174245349
Hur tänker din katt? (inbunden)

Hur tänker din katt?

(26 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-04-05
194
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När blev vildkatten tam? Var vill din katt bli klappad för att må extra bra? Hur ska du undvika att din älskling krafsar på finmöbeln? I denna bok får du svar på dessa frågor och många därtill. Trots att det under de senaste åren skett häpnadsväckande forskning om katter når dessa spännande resultat sällan utanför universitetens snäva krets. I denna bok tolkar forskaren och biologen Bo Söderström de allra mest intressanta resultaten från forskningsfältet på ett populärt sett. Trots mer än 30 år med katter fick författaren aha-upplevelser och lärde sig nya saker om katters beteende när han skrev vart och ett av kapitlen. Med den här boken kommer du att fascineras än mer över katter och deras beteende.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur tänker din katt?
 2. +
 3. I huvudet på din katt

De som köpt den här boken har ofta också köpt I huvudet på din katt av Susanne Hellman Holmström, Sarah J Hellman (inbunden).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hur tänker din katt?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst och fylld med fakta
  Vendelay, 21 mars 2017

  Lättläst faktabok baserad på riktiga vetenskapliga studier med källhänvisningar. Efter varje kapitel sammanfattas allt på några korta rader. Många underbara bilder. Otroligt läsvärd!

 2. Informativ och bra
  sws, 7 juni 2016

  Mycket roligt och lärorikt med en kattbok som bygger så mycket på forskning och undersökningar. Rekommenderar den verkligen om man vill gå lite mer på djupet. men innehåller även konkreta och handfasta tips/råd.
  Kan användas lte som en uppslagsbok.

 3. Toppen!!
  Jonte, 26 maj 2016

  Det här var en trevlig och informativ bok i ett mycket vackert och tilltalande utförande. Vetenskap väldigt lättillgänglig. Har under åren läst en rad böcker i ungefär samma genre, men denna är utan tvekan den bästa och mest sympatiska.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Hur tänker din katt?