Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-09-29
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
269 x 198 x 15 mm
Vikt
672 g
SAB
Rd
ISBN
9789174245417
Kreativitet och mindfulness : 100 bilder från trädgården att färglägga själv (inbunden)

Kreativitet och mindfulness : 100 bilder från trädgården att färglägga själv

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-09-29
88
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Välkommen till en värld av inspirerande bilder från trädgården! Välkommen till din egen värld av färg! Ge dig själv en stund att fördjupa dig i en ny bildvärld som du är med och skapar genom att färglägga den.     Idag är det många som upplever att det är svårt att finna ro, hitta sin kreativitet och vara aktivt närvarande i livet i största allmänhet. Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet, för kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Genom att arbeta med din kreativitet, locka dig till mer fantasi och spontanitet skapar du större plats för mindfulness och positivitet.     Uttryck din kreativitet och finn inre ro och medveten närvaro genom att färglägga de detaljrika mönstren i denna bok. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg.     Bokens syfte är att inspirera till fantasifull färgläggning av mönster och motiv, men även till att ta steget att kanske skapa egna mönster eller andra bilder i den riktning ditt inre leder dig. Du kommer snart att märka hur du påverkas positivt av färgernas harmoni, hur de väcker din inneboende kreativitet och motverkar stress.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kreativitet och mindfulness : 100 bilder från trädgården att färglägga själv
 2. +
 3. Kreativitet och mindfulness - 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka : 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kreativitet och mindfulness - 24 kort från vatt... av Eric Thunfors (inbunden).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kreativitet och mindfulness : 100 bilder från trädgården att färglägga själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt
  Barbro Thulin, 14 januari 2016

  Det här var en bok som jag inte visste att jag behövde. Har problem med finmotoriken så denna bok gör träningen rolig, inspirerande och vacker.

 2. kommentar
  Ing-Marie Gjertz, 24 november 2015

  Jag har bara tittat i den och det var inte vad jag trodde.dessa böcker är annorlunda den första jag köpte, den var från annat förlag.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Kreativitet och mindfulness : 100 bilder ...