Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2016-04-07
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Wismar, Frida (foto)
Dimensioner
270 x 205 x 20 mm
Vikt
591 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174245486
Varje dag är en fest: Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016 (inbunden)

Varje dag är en fest: Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016

(14 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-04-07

Slutsåld

Rena smaker med elegans

När en matfashionista lagar mat blir det klassisk vardagslyx med rena smaker och snygga uppläggningar. Här finns Catarinas recept för en lyckad middagsbjudning, med alltifrån fräscha drinkar, aptitretande mingelmat, goda förrätter, maffiga huvudrätter och söta desserter. Varje dag är en fest hos Catarina, och därför finns också hennes bästa vardagsrätter med en guldkant. Dessutom en bank av grundrecept på olika tillbehör samt en uppläggningsskola med de bästa tipsen för hur du kan få till riktigt fina uppläggningar. Följ Catarinas recept så blir det både snyggt och gott!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Varje dag är en fest: Vinnare av Sveriges Mästerkock 2016. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ett bra tillskott!
  Magdalena Elenor Thorén (Boden), 2 oktober 2017

  Jättebra bok med många recept men också tips till dukning, uppläggning mm!! Rekommenderar den verkligen till alla oavsett om du är nybörjare eller expert!

 2. Looks gorgeous, I can't wait to try the recipes!
  Jlou47, 19 maj 2017

  This looks amazing, and there are tons of recipes that I can't wait to try. From salmon with chive mash and lemon butter sauce, to American cookie with ice cream, it just looks divine. Beautiful pictures, tasty recipes, and just a really good book. Buy it! :)

 3. En värdig vinnare i mitt kök!
  MagZ, 13 juli 2016

  Maten på bilderna ser avancerad ut men recepten är relativt enkla och har ändå det lilla extra som gör att det blir
  uppskattade måltider både av matlagaren och matgästerma eller familjen vid middagsbordet.

 4. Suveränt inspirerande bok
  Inger (Örebro), 22 april 2016

  Boken måste, i mitt tycke, tilltala nybörjare i köket, hobbykocken och den vana. Jättebra med dukningstips! Rekommenderas å det varmaste

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Catarina König

 • Mat med guldkant : recept och menyer för vardag och fest

  Catarina König

  Äntligen är Catarina König tillbaka med en ny glänsande kokbok fylld till brädden med det som är hennes signum enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar som passar både till vardagar och till fest, från tilltugg till desserter. ...

 • Mat med guldkant

  Catarina König

  Äntligen är Catarina König tillbaka med en ny glänsande kokbok fylld till bredden med det som är hennes signum enkla, snabba och gudomligt goda recept till lyxiga middagar som passar både till vardagar och till fest, från tilltugg till desserter. ...

Övrig information

Catarina König är vinnare av Sveriges Mästerkock 2016. Förutom att vara en fena på förfinade smaker och tjusiga uppläggningar driver hon en modebutik i Uppsala.