En dag att färglägga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2016-01-27
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Carlén, Siri (form)
Dimensioner
265 x 200 x 15 mm
Vikt
589 g
SAB
Rd
ISBN
9789174245516
En dag att färglägga (inbunden)

En dag att färglägga

Inbunden Svenska, 2016-01-27
106
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
I Siri Carléns bok En dag får du uppleva en vanlig dag på ett lite annorlunda sätt. Med hjälp av fantasin och några färgpennor får du möjlighet att i 48 inspirerande bilder forma din dag, från det att väckarklockan ringer på morgonen till solnedgången och nattens drömmar. Dagen rymmer så mycket, en frukoststund, en promenad, ett museibesök när du flyr undan regnet ... Varje bild åtföljs av en poetisk liten text som ömsint väcker din fantasi och öppnar upp för nya sätt att ta vara på din tid. Sätt din egen färg på dagen, få nya perspektiv på världen omkring dig och upptäck saker du kanske inte alltid lägger märke till i vardagen. Idag är det du som bestämmer vad du vill göra!
Så här skriver Siri själv om sitt arbete: Jag berättar med bild. Jag tänker inte i handling. Mina berättelser är inte linjära. Det är världar. Parallella platser med nya förutsättningar. Den som är där bestämmer vad som händer. Jag kan inte alltid berätta och förklara vad jag har gjort. Kanske förstår någon annan bättre. En som får lust. Att bygga på och fylla i. Med sina ord, berätta mina berättelser. Eller göra dem till sina.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En dag att färglägga
  2. +
  3. Fantastiska byggnader : en målarbok med häpnadsväckande platser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fantastiska byggnader : en målarbok med häpnads... av Steve McDonald (häftad).

Köp båda 2 för 203 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om En dag att färglägga