Kreativitet och mindfulness - 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka : 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-19
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
170 x 130 x 10 mm
Vikt
183 g
SAB
Rd
ISBN
9789174245936
Kreativitet och mindfulness - 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka : 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka (inbunden)

Kreativitet och mindfulness - 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka : 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka

Inbunden Svenska, 2016-04-19

Slutsåld

Gör din nästa hälsning ännu mer personlig! Här finns 24 inspirerande bilder från vattenriket att färglägga och skicka till någon du tycker om.

Välkommen till din egen värld av färg! Ge dig själv en stund att fördjupa dig i en ny bildvärld som du är med och skapar genom att färglägga den. Idag är det många som upplever att det är svårt att finna ro, hitta sin kreativitet och vara aktivt närvarande i livet i största allmänhet. Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet, för kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Genom att arbeta med din kreativitet, locka dig till mer fantasi och spontanitet skapar du större plats för mindfulness och positivitet.

Genom att färglägga de detaljrika mönstren på dessa 24 kort och ge bort eller skicka dem till någon så delar du dessutom med dig av din egen kreativitet på ett personligt sätt.

Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eric Thunfors