Kreativitet och mindfulness - 24 kort från trädgården att färglägga och skicka (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-04-19
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
170 x 130 x 10 mm
Vikt
181 g
SAB
Rd
ISBN
9789174245943
Kreativitet och mindfulness - 24 kort från trädgården att färglägga och skicka (inbunden)

Kreativitet och mindfulness - 24 kort från trädgården att färglägga och skicka

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2016-04-19
56
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Gör din nästa hälsning ännu mer personlig! Här finns 24 inspirerande bilder från trädgården att färglägga och skicka till någon du tycker om.
Välkommen till din egen värld av färg! Ge dig själv en stund att fördjupa dig i en ny bildvärld som du är med och skapar genom att färglägga den. Idag är det många som upplever att det är svårt att finna ro, hitta sin kreativitet och vara aktivt närvarande i livet i största allmänhet. Mindfulness är ett sätt att öva sig i att vara närvarande i nuet, för kan vi förhålla oss till livet med större närvaro motverkar det stress och oro. Genom att arbeta med din kreativitet, locka dig till mer fantasi och spontanitet skapar du större plats för mindfulness och positivitet. Genom att färglägga de detaljrika mönstren på dessa 24 kort och ge bort eller skicka dem till någon så delar du dessutom med dig av din egen kreativitet på ett personligt sätt. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kreativitet och mindfulness - 24 kort från trädgården att färglägga och skicka
  2. +
  3. Kreativitet och mindfulness - 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka : 24 kort från vattenriket att färglägga och skicka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kreativitet och mindfulness - 24 kort från vatt... av Eric Thunfors (inbunden).

Köp båda 2 för 112 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kreativitet och mindfulness - 24 kort frå...