Middag på 30 minuter (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2016-09-27
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Gudrun Samuelsson
Originaltitel
Jamie's 30 minute meals
Medarbetare
Molinder, Désirée (form) / Loftus, David (foto)
Dimensioner
247 x 189 x 20 mm
Vikt
935 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174246254
Middag på 30 minuter (häftad)

Middag på 30 minuter

(6 röster)
Häftad Svenska, 2016-09-27
159
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
På trettio minuter blankt står middagen serverad. Inte bara en huvudrätt, utan förrätt, sidorätt, efterrätt, måltidsdryck. Det som passar ihop, helt enkelt!

Det ska inte ta längre tid att laga en god, välbalanserad måltid än vad det vanligtvis brukar ta att laga bara en rätt. På en halvtimme ska du få ihop något gott till hela familjen. Jamies trettiominutersmat innehåller inte mindre än 50 recept. Du får lära dig alla smarta knep Jamie har för att snabbt få maten klar. Det handlar om allt ifrån koncentrationsförmåga och hur man lägger upp arbetet till vilka praktiska handlag du måste känna till för att kunna spara viktig tid i köket.

Varje recept är en hel meny. God mat som passar perfekt ihop. Upplägget i boken är lätt att följa och Jamie lovar att det inte tar mer än trettio minuter från det att du tänder ljuset i köket tills att middagen står på bordet. Vissa moment kan du gå in på internet och se hur de ska göras [instruktionsfilmerna är ej översatta till svenska]. Många måltider går att få helt vegetariska för den som vill. Och Jamie lägger som bekant alltid stor vikt vid råvaror och miljövänlighet. Så kort kan man säga att de här trettio minuterna går ovanligt långt utöver vad som är normalt i ett genomsnittligt svenskt hushåll en vanlig onsdagskväll.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Middag på 30 minuter
  2. +
  3. Jamie lagar Italien : en hyllning till den goda italienska maten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jamie lagar Italien : en hyllning till den goda... av Jamie Oliver (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jamie Oliver