Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2017-04-10
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Söderberg, Li (form) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Illustratör/Fotograf
Roberth Fearon
Dimensioner
225 x 175 x 15 mm
Vikt
488 g
SAB
Qcae
ISBN
9789174246391

Cake Hero : recept för unga bagare

(26 röster)  |   Läs 5 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2017-04-10
229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Fram med visp och slickepott - här ska bakas! Tillsammans med Roy Fares lyckas du extra bra med dina cookiesar, bullar och tårtor.

Om du gillar att baka så har du något gemensamt med Roy. Han är mästerkonditorn som älskar att skapa i köket, och som gärna delar med sig av recept och tekniker till yngre bakningsintresserade.

I Cake hero gör han just det. Boken innehåller roliga recept, många bilder och en liten bakskola. Och förstås tips och råd på hur du lyckas med dina sötsaker.

Här finns cirka 35 recept på små godbitar, cookiesar, mjuka kakor, bullar, pajer, bakelser och tårtor. Självklart smakar allt underbart gott. Så ta chansen att bli en superhjälte vid fikabordet!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Cake Hero : recept för unga bagare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klockren
  Tina Knezevic, 26 december 2018

  Fina bilder och bra recept. Barnen gillade den och ville genast baka något i den. Är en inspirerande bok med fina recept.

 2. Utmärkt bok med många goda recept.
  Susi (Österskär), 2 november 2017

  Dock lite avancerat för barn. Skulle dra gränsen för unga bagare runt tonår. Jag är hur som helst helnöjd med boken och har bakat flertalet goda recept ur denna bok.

 3. Riktigt bra!
  Anneli , 19 maj 2017

  11 åringen älskar boken. Bra val av recept. Snyggt och inspirerande upplägg av text, bilder & tips! För yngre barn perfekt tillsammans med vuxen. Bra svårighetsgrad när barnen ska börja baka på egen hand.

 4. Super
  Anders Erderyd, 9 maj 2017

  En helt underbar bakbok min systers barnbarn blev jätteglad och bakar nu varje dag något nytt ur Roys fantastika bok

 5. Fantastisk!
  Charlotta, 29 april 2017

  Roliga recept, de vi hunnit baka är oerhört goda. Recepten är lätta att följa men jag gillar att de inte är "för lätta" som många andra kok- eller bakböcker för barn, en viss utmaning vill vi ha här hemma!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Roy Fares