Supermat för familjen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2016-10-31
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Per Johan Hasselqvist
Dimensioner
255 x 200 x 30 mm
Vikt
1170 g
SAB
Qca
ISBN
9789174246414
Supermat för familjen (inbunden)

Supermat för familjen

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2016-10-31
231
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
I Supermat för familjen tar Jamie Oliver med sig sin sunda matfilosofi hem till familjens kök. Där gör han det enkelt för oss alla att laga god mat som dessutom gör gott. Det är helt enkelt lättlagat, supergott och fullt av nyttigheter.

I boken finns recept på såväl snabblagade rätter när tiden är knapp, som mer tidskrävande måltider. Gemensamt för alla recept är att de garanterat gör kroppen glad. Med en krämig sås, baserad på squash, blir familjefavoriten Mac 'N' Cheese mindre flottig och köttbullarna förvandlas till superfood med hjälp av proteinrika cannellinibönor och fiberrika havregryn. Är man sugen på chicken nuggets kan man laga de godaste alldeles själv och de går dessutom att göra i förväg och förvara i frysen. Har du svårt att äta på morgnarna finns förslag på välbalanserade smoothies som lätt slinker ner, och vill man överraska barnen kan man ställa fram en tallrik chokladgröt.

Boken är lätt att orientera sig i och indelad i kapitlen Frukost, Snabbfixat, Nyttiga klassiker, Sallader, Curryrätter & grytor, Ugnsbakat, Pasta & risotto, Soppor och Smarta genvägar. Till alla recept finns en tydlig faktaruta med näringsinformation och vill man lära sig mer finns ett intressant kapitel mot slutet av boken, fullpackat med goda råd om allt från tarmhälsa och vätskebalans, till hur man tacklar kinkiga barn och handlar smart.

Söker du inspiration och nya idéer, och vill du på ett enkelt sätt få hälsosam mat att bli en del av din och familjens vardag, är det här boken för dig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Supermat för familjen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inget som sticker ut
    Peter J Andersson, 18 november 2016

    Då jag tyckte mycket om första boken på temat supermat från Jamie, var jag mycket nyfiken på fortsättningen. Jag hade uppfattat att den skulle fortsätta på samma tema, med nyttig och spännande mat, men med fokus på att passa hela familjen.

    Jag har nu bläddrat igenom hela boken och läst alla recept som lockade lite extra. Dessvärre var det inte så många. Känns som om variationen jämfört med första boken inte är särskilt stor. Inte heller känns det familjeanpassat, åtminstone inte om j... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jamie Oliver