Nya Upplev Sverige : en guide till upplevelser i hela landet (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
575
Utgivningsdatum
2017-03-07
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Hanneberg, Peter (foto)
Dimensioner
266 x 195 x 32 mm
Vikt
1622 g
SAB
Nc.08
ISBN
9789174246544
Nya Upplev Sverige : en guide till upplevelser i hela landet (kartonnage)

Nya Upplev Sverige : en guide till upplevelser i hela landet

(23 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage Svenska, 2017-03-07

Slutsåld

Ta med Nya Upplev Sverige på en upptäcktsfärd genom Sverige. Åk på en dagstur för en kopp kaffe på ett k-märkt fik från femtiotalet eller planera en längre resa till platser du inte visste fanns i Sverige. Upplev natthimlens norrsken i Lappland, ta en båttur genom Göta kanals vackra slussportar, njut av tystnaden i Tresticklans nationalpark, missa inte småvägarna över södra Ölands alvar eller det storslaget karga Flatruet i Härjedalen.

I Sverige finns ofantligt mycket att uppleva och upptäcka. Ibland finns det runt den egna knuten bortom allfartsvägarna, ibland inne i stadens myller eller mitt i vidsträckta skogar, uppe på fjällens vandringsleder eller bland öar och skär längs kusten.

Nya Upplev Sverige är din guide till tusentals upplevelser och resor landet runt. Det är den bästa och mest omfattande Sverigeguide som givits ut och den mest aktuella. Nu kommer den i uppdaterad utgåva. Med över 3000 resmål och hundratals tips på Bo, Äta, Göra och Deli. Dessutom finns ett oemotståndligt kapitel med topplistor över det bästa Sverige har att erjuda.

Sverige är definitivt värt en resa!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nya Upplev Sverige : en guide till upplevelser i hela landet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nya Upplev Sverige

  Väldigt bra bok där jag fann många tips om sevärdheter, vackra vägar mm. Skulle varit lättare om landskapen kom i den ordning de ligger, nu i bokstavsordning.

 2. Toppenbra
  Lena Birgersson, 18 juni 2018

  Upplev Sverige är fantastisk. Vi använder den när vi Svemestrar här hemma. Vi gjorde t ex en helt fenomenal resa längst norrut med hjälp av boken. Alla highlights hanns med. Oumbärlig i bilen, lite otymplig på tåg tyvärr. Önskar den fanns som e-bok.

 3. Mycket användbar!
  Therese Söderlund, 11 augusti 2017

  Fullspäckad med tips och idéer på högkvalitativa sevärdheter och utflyktsmål, som vi inte hade fått info om annars. Hade den i bilen under vår roadtrip, boken gjorde att vi fick många härliga sommarupplevelser. Det enda jag saknade var en medföljande detaljerad Sverige-karta, men det är ju enkelt att komplettera med. Rekommenderas!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Nya Upplev Sverige : en guide till upplev...