Rutabaga : Med fokus på grönsaker (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-27
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Weibull, Lennart (foto)
ISBN
9789174246766
Rutabaga : Med fokus på grönsaker (häftad)

Rutabaga : Med fokus på grönsaker

Häftad, Svenska, 2018-03-27
225
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 13
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Root to flower!

Rutabaga - med fokus på grönsaker är en bok om grön mat signerad en av Sveriges mest prisbelönta kockar, Mathias Dahlgren. Helt enkelt ett vegetariskt kök i världsklass där visionären Dahlgren går till botten med det gröna konceptet och lagar det på ett helt nytt sätt. Utgångspunkten är maten som serveras på hans restaurang Rutabaga, men allt går lika bra att laga hemma i det egna köket. Rätterna kan serveras som fullgoda måltider och är inte bara tillbehör eller vegetariska alternativ. De flesta är enkla att tillaga och fungerar till både vardag och fest.

Här har vi en grön kokbok som inte liknar någon annan på marknaden, skriven av en kock som inte gör någonting halvdant. Huvuddelen av recepten är rätter att dela, vilket betyder att man lägger upp ett par tre rätter på tallrikar som delas runt bordet. I övrigt består boken av grunderna i den vegetariska matlagningen i form av till exempel buljonger och andra smaksättningar, recept på snabbsyrade grönsaker och på bröd och olika spreads att äta tillsammans med brödet. Här finns också växtbaserade drycker att inleda måltiden med, både med och utan alkohol. Och som en perfekt avslutning på en riktigt god måltid finns det ett antal fantastiskt goda och vackra desserter att välja bland. Boken innehåller också råvarufakta och tips om hur man tar hand om hela grönsaken. Ett nytt sätt att se på den gröna maten utlovas!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rutabaga : Med fokus på grönsaker
  2. +
  3. Fabrique: all you need is bröd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fabrique: all you need is bröd av David Zetterström, Lotta Zetterström (häftad).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mathias Dahlgren

Bloggat om Rutabaga : Med fokus på grönsaker