Nya kickstarter med Ulrika (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (11.5 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-12-27
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174246889
Nya kickstarter med Ulrika (e-bok)

Nya kickstarter med Ulrika (e-bok)

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2016-12-27
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Det är aldrig för sent att förändra sin livsstil. Det enda du behöver är en stor dos motivation, lite inspiration och ny kunskap. Och allra helst en kickstart - ett färdigt schema med kaloriberäknade recept för dagens alla måltider.

Ingen människa är den andra lik, och ingen diet eller kostplan passar alla. Därför kan du i boken välja mellan fyra olika kickstarter, baserade på GI, LCHF, Detox eller 5:2-dieten.

Med Nya kickstarter med Ulrika har du ett suveränt verktyg för att sätta och nå dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Du får all information du behöver för att äta bra under två veckor eller längre, och lättlagade recept som ger en garanterad viktminskning.

Kostrådgivaren och bästsäljande kokboksförfattaren Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler. Detta är Ulrikas tjugofemte bok med hälsosamma recept sedan starten 2006. Totalt har hennes böcker sålt i över en miljon exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nya kickstarter med Ulrika. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande!
    Lill, 24 augusti 2018

    Fullproppad med underbara recept. Har aldrig sett en kokbok där så stor andel av recepten lockar mig. Fräscht, nyttigt och relativt lättlagat. Jag som aldrig gillat LCHF provade igår en köttfärslimpa som var helt ljuvlig, den kommer jag definitivt att laga igen. Matschemat för kickstarterna är lätta att förstå och inpirerande, perfekt som en nystart.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulrika Davidsson