Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2017-05-02
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Carlsson, Peter (foto)
Dimensioner
265 x 202 x 25 mm
Vikt
980 g
SAB
Qca
ISBN
9789174247060
Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor (kartonnage)

Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor

(17 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2017-05-02
309
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  119
 • Skickas inom 2-3 vardagar
  128
Visa alla 2 format & utgåvor
För att leva ett långt och friskt liv är maten - och framför allt vardagsmaten - en viktig nyckel. Och om man frågar Tareq Taylor så ska maten inte bara vara nyttig utan den måste också vara god! För honom står njutningen likaväl som nyttigheten i fokus. Med hans hjälp är det lätt att laga läcker hälsosam mat som fungerar i vardagen.

Boken innehåller flera verktyg för att ta det där klivet mot en hälsosammare matlagning. Våga ruska om dina matvanor med hjälp av Tareq Taylors 10 gyllene regler. Följ Tareqs råd om hur du bygger upp ett bra skafferi och det blir lätt att svänga ihop en måltid, även de där kvällarna när du inte har mer än en kvart till matlagning.

Här hittar du rätter för hela dygnet och hela veckan. Från nyttiga och näringsrika frukostar, till matiga sallader, snabba måltider de där kvällarna när du inte har så mycket tid över, bra matsäck att skicka med barnen på utflykt, liksom enkla rätter att göra för många när det kommer gäster. Och inte att förglömma, maten som ger lite extra guldkant på vardagen och fredagsmyset inför helgen. Tareq rör sig mellan olika kök och influeras i sina rätter av smaker från hela världen.

Boken gör också en djupdykning i grönsakslådan där vi får lära känna de verkliga superhjältarna bland grönsaker - de absolut mest nyttiga grönsakerna näringsmässigt och hur man bäst tar vara på dem. För man behöver faktiskt inte importera superfood-råvaror från andra sidan jordklotet, de nyttigaste grönsakerna växer i våra egna jordar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gammalt och nytt
  Ann Birgitta Björkman, 26 augusti 2021

  Ibland lite väl enkla förslag men ändå lite nya grepp i köket. Fina bilder som bra inspiration. På det hela taget nöjd med boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tareq Taylor