Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2017-04-03
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Anna Olsson, Sandra Medin
Originaltitel
The 8-week blood sugar diet recipe book
Dimensioner
265 x 200 x 20 mm
Vikt
1000 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789174247312
Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt (inbunden)

Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt

(38 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-04-03

Slutsåld

Med Blodsockerkoll på 8 veckor har Michael Mosley hjälpt åtskilliga människor att få snabba resultat både på diabetes typ 2 och övervikt. Nu kommer kokboken som ger dig ett stort antal välsmakande recept som bygger på samma principer: välbalanserad medelhavskost med få kalorier och få kolhydrater. Helt enkelt det perfekta upplägget för dig som vill ta kontroll över ditt blodsocker och insulin, och snabbt se resultat. I den här boken har Dr Clare Bailey, Michael Mosleys fru, samarbetat med Dr Sarah Schenker, en framstående nutritionist, och skapat en bra och välbalanserad receptsamling. Oavsett om du följer Michael Mosleys effektiva åttaveckorsupplägg, eller bara njuter av den hälsosamma, smakrika medelhavskosten kommer du att se resultat på din hälsa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 175 recept för snabba resultat på diabetes och övervikt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok!!!
  Anitha, 6 november 2018

  Äntligen en bok med recept som passar mig o min diabetes, har nyligen börjat använda mig av den, ligger framme på köksbänken!!!

 2. nya kokboken?
  sofies mor, 7 december 2017

  Perfekt också för att förebygga sjkd. och minska i vikt. vore bra om den också kopplades till adekvat motion i olika åldrar.

 3. Kokbok för hjälp med blodsockerdieten
  Ulla Norman, 20 september 2017

  Man kan klara sig utan denna men den ger en kick och hjälper under de osäkra första veckorna. När man väl kommit igång så bär det av sig själv och den känns inte längre så självskriven. Har dock hittat recept som hela familjen gillar så det finns små fynd bland recepten.

 4. Slippa äta Metformin och statiner!
  Bokmys (Norrland), 23 juli 2017

  Vad gör man inte för att låta sina cellers förmåga att städa bort skräp fungera (som Metformin förstör) och för att låta hjärnan fortsätta fungera (som statinerna förstör)?

  Det kräver ansträngning, JA! - att man budgeterar för det, lyfter på rumpan, går till affären och skaffar rätt ingredienser. Sedan är det bara att följa recepten.

  Det är inte alltid möjligt följa dem exakt, för det som finns i affärerna här är uppenbarligen inte ens i närheten av alla underliga kryddor o... Läs hela recensionen

 5. Fungerar!!!
  g, 18 april 2017

  Denna diet och livsstil att äta fungerar.
  Gått ner 10 kg på 6 veckor utan att det var särskilt svårt. Sötsug och behov av mellanmål borta!! Absolut värt att prova. För hälsans skull.

 6. Oslagbar kokbok
  Marianne , 18 april 2017

  En mycket bra kokbok och verkligen goda recept. Jag började laga mat direkt efter deras recept och har gått ner 2 kg.(på 14dagar). Det är ingen "dietkokbok" utan mat man kan äta alltid och må bra av.

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Blodsockerkoll på 8 veckor : kokboken - 1...