Tinas kök : grunderna, genvägarna och mina bästa recept (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (23.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-03
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174247572
Tinas kök : grunderna, genvägarna och mina bästa recept (e-bok)

Tinas kök : grunderna, genvägarna och mina bästa recept E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF),  Svenska, 2017-10-03
150
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tina är tillbaka! I Tinas kök delar hon med sig av sina smartaste trix och knep i matlagningen och bjuder på en mängd härliga nya recept. Dessutom delar hon med sig av sina gedigna kockkunskaper.

Med steg-för-stegbilder och förklarande texter visar och beskriver Tina hur du får till viktiga moment i matlagningen, moment som det är lätt att gå bet på eller som du kanske värjer dig för att testa.

Kanske är du osäker på hur biffen ska se ut när den är medium rare? Kanske funderar du på hur du ska bena ur och filea laxen på ett snyggt sätt? Eller kanske undrar du varför majonnäsen skar sig, och om den går att rädda? Svaren på dessa frågor och många fler får du i boken. Med Tinas köksskola kan inget gå fel.

I boken hittar du två, fyra, sex och ibland hela åtta recept med potatis, kål, tomat, lax, färs, ägg, pasta, citron, äpplen ... Sugen på lasagne? Då har du fyra varianter att välja på. Eller grönsakssoppa? Varsågod, här finns åtta olika.

Att det blir jättegott, det vet vi sedan förut!

Tina Nordström blev Sveriges första kvinnliga kockstjärna 2001, efter final i Årets Kock och silver i kock-OS. Med sin befriande matattityd har hon synts i många matprogram och skrivit flera storsäljande kokböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tina Nordström