Food Pharmacy : kokboken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (15.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-15
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174247671
Food Pharmacy : kokboken (e-bok)

Food Pharmacy : kokboken E-bok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (Pdf),  Svenska, 2017-08-15
119
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också).

Här är kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.

Recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att smaka riktigt gott.

Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie?

Det här är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Och den bygger på exakt de råd alla experter faktiskt är överens om - ät mycket grönsaker och skippa sockret!

Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta och omtyckta hälsobloggen och podden Food Pharmacy. År 2016 utkom den omåttligt populära boken med samma namn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Food Pharmacy : kokboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Formgivning
    Ragnar Håkanson, 2 november 2022

    Jag köpte boken inte i första hand för innehållet utan för jag var nyfiken på en annorlunda formgivning - och jag fick verkligen en massa inspiration.

  2. Trend eller inte
    Zuzana, 17 oktober 2019

    Skrivet på ett lättförståeligt sätt och innovativt med mycket humor. Allt med tarmflora idag är en megatrend men man får läsa och ta det med en nypa salt. Man dör ju inte av att äta mer frukt och grönt ändå! Recepten ger massa inspiration till egna rätter!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

Du kanske gillar