Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2017-08-01
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Anna Olsson
Originaltitel
The 8-Week Blood Sugar Diet: Lose weight fast and reprogramme your body
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
213 x 135 x 20 mm
Vikt
220 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789174247756
Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt (storpocket)

Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt

(22 röster)  |  Läs 3 recensioner
Storpocket Svenska, 2017-08-01
102
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
  Få koll på ditt blodsocker och påverka din hälsa samtidigt som du äter god och näringsriktig mat. Michael Mosley, författaren till succéböckerna 5:2-dieten och 5:2-dieten kokboken, beskriver i Blodsockerkoll på 8 veckor vad du kan göra för att sänka ditt blodsockervärde. Den nya blodsockerdieten ger snabba resultat på både diabetes och övervikt. Förhöjt blodsockervärde är en av de stora dolda epidemierna i vår tid, och ökar risken för sjukdomar som diabetes typ 2, stroke, demens och cancer. Mer än en och en halv miljon människor i Sverige har förhöjda blodsockervärden - och de flesta vet inte ens om det. Över 400 000 personer har fullt utvecklad diabetes typ 2. Den mat vi äter idag, med mycket socker och snabba kolhydrater, gör oss överviktiga och bidrar till att höja blodsockervärdet. Genom att äta rätt under 8 veckor, med Michael Mosleys effektiva blodsockerdiet, förbättrar du både vikten och hälsan, och får ordning på ditt blodsocker. Boken ger hopp och inspiration. Här finns tester och praktiska tips. Tabeller som visar vilken mängd mat du kan äta. Lockande recept. Michael Mosley gör också upp med myten om att långsam viktminskning alltid är bättre än att snabbt gå ner i vikt; inte minst när det handlar om att förebygga eller bota diabetes typ 2. Michael Mosley är vetenskapsjournalist. Allt han skriver om är väl underbyggt. Den här boken har han arbetat med i två år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt
 2. +
 3. Förbättra din tarmflora : vetenskap, tips och recept

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förbättra din tarmflora : vetenskap, tips och r... av Dr Michael Mosley (storpocket).

Köp båda 2 för 201 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mosley : snabba resultat på både diabetes och övervikt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Intressant läsning
  Marika Larsson, 1 maj 2018

  Har skummat i boken. Har inte haft tid att läsa hela boken än. Egentligen hade jag tänkt att ge bort boken som en present. Men kommer behålla den. Mycket intressant bok med intressanta recept. Men jag tror det kan bli tufft med det låga kalori intaget

 2. Bästa självhjälpen
  Heffa, 30 januari 2018

  Huvuddelen av boken är suverän! Jag tänker göra detta - följa denna plan för sockerkoll! Men... Blir dock lite besviken när jag läser recepten, som genast innehåller sådant som Mosley skriver att man inte ska äta, t.ex. söta exotiska frukter som dadlar mm. Dessutom är det onödigt många ingredienser i många recept... Medelhavskost får jag nog läsa om någon annanstans, eller ta det på känn.

 3. Gav inte mycket...
  Lelle81, 30 december 2017

  Gav inte mycket nytt...dessutom tråkig att läsa tyvärr... En massa fakta som känns gammal... trodde nog att boken skulle innehålla mer konkreta tips hur problemet ska hanteras.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Dr Michael Mosley

Bloggat om Blodsockerkoll på 8 veckor med Michael Mo...