Svenska broderier (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (60.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-04-10
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174248333
Svenska broderier (e-bok)

Svenska broderier E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF), Svenska, 2018-04-10
139
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tänk att man kan skapa så mycket vackert - med bara tyg, nål och tråd!

"Svenska broderier" är en gedigen grundbok i broderi för både nybörjare och mer avancerade brodörer och brodöser. Den beskriver ingående och tydligt olika stygn och broderitekniker samt ger inspiration till projekt av varierande svårighetsgrad. Inget och ingen lämnas åt slumpen i denna inspirerande och heltäckande handbok.

Vill du börja med något lätt kan ett korsstygnsmonogram på en tygkasse vara ett perfekt projekt. Har du broderat tidigare och vill testa något aningen mer avancerat skulle kanske ett färgglatt och fylligt yllebroderi på ett par enfärgade vantar vara intressant? Här finns också ett flertal projekt som kan förnya ditt hem - till exempel en kudde, ett draperi och en rya.

Boken är också en kärleksförklaring till de svenska landsskapssömmarna som utgör hjärtat i svensk broderitradition. Sömmar som delsbosöm, hallandssöm, blekingesöm och skånskt yllebroderi presenteras och du får lära dig vad som kännetecknar dem i form av färgval och stygn.

I bokens broderiskola presenteras tydliga och pedagogiska steg för steg-beskrivningar och handfasta knep som ger dig all information du behöver för att kunna brodera. Ge dig själv chansen att sjunka in i en kreativ och färgsprakande värld av sömmar och stygn. Se hur mönstret breder ut sig över tyget och njut av stunden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Holmberg

  • Reparationskurs Engelska Kop pärm

    Karin Holmberg

    Reparationskurs engelska är en kopieringspärm för alla som behöver uppnå godkänt i årskurs 9 och gå vidare till gymnasiestudier, samt de elever som följer gymnasiets Introduktionsprogram. Reparationskurs engelska är ett flexibelt material framtagi...

  • Context 2 CD Audio

    Tony Cutler, Karin Holmberg

    Context är läromedel i engelska för gymnasieskolans högskoleförberedande program. Dessa är naturligtvis utformade efter Gy11. Context består av elevböcker, facithäften, cd-skivor, lärarhandledning och kompletterande elev- och lärarwebbar. Con...