Fabrique : all you need is bröd and love (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (56.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-04
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174248364
Fabrique : all you need is bröd and love (e-bok)

Fabrique : all you need is bröd and love (e-bok)

(1 röst)
E-bok (PDF), Svenska, 2018-06-04
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
"En tidig höstmorgon 2008 öppnar David och Lotta Zetterström dörren till den sexton kvadratmeter lilla bageributiken på Scheelegatan 6 på Kungsholmen i Stockholm. Efter månader av förberedelser och slit är det äntligen dags för den efterlängtade premiären av den första Fabriquebutiken.

Idag, nästan tio år senare, har Fabrique Stenugnsbageri närmare etthundrasextio anställda, driver tre bagerier och över tjugo brödbutiker i Stockholm, London och Rute på Gotland.

Här är berättelsen om hur allt började."

"All you need is bröd and love" är en kul och annorlunda bakbok för dig som älskar bröd och bakning. Boken är full av inspirerande bilder och recept på stenugnsbakat bröd, bullar och kondis, uppblandat med anekdoter från Fabriques bagerier. I boken ges en unik inblick i hur bageriets sagolikt goda bröd och bullar blir till och det mikrokosmos som döljer sig bakom bagerifönstret. Det är också en bok som skildrar modet, tålamodet och kunskapen som krävs för att förverkliga en livsdröm.

Men mest av allt handlar "All you need is bröd and love" om kärleken till bröd och om människor. Människor från Sverige och från andra kulturer. Om bagare, butikspersonal, konditorer, kunder och kanske en och annan kändis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Backen und Liebe

    Lotta Zetterström, David Zetterström

    Richtig gutes Brot backen - genau dabei hilft dieses Buch. Lotta und David Zetterström, die Gründer der schwedischen Kultbäckerei "Fabrique", zeigen das mit inspirierenden Bildern und vielen köstlichen Rezepten für würziges Brot, knuspri...