Förbättra din tarmflora : vetenskap, tips och recept (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-12-27
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Anna Olsson, Sandra Medin
ISBN
9789174248432
Förbättra din tarmflora : vetenskap, tips och recept (e-bok)

Förbättra din tarmflora : vetenskap, tips och recept E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2017-12-27
64
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den påverkar vårt humör, vår vikt och vårt immunförsvar. Tarmfloran styr vår hälsa mer än vi någonsin har kunnat ana.

I den här boken avslöjar Michael Mosley den senaste forskningen om de fantastiska bakterierna som bor i våra magar och kommunicerar med såväl kroppen som hjärnan. Han förklarar hur de påverkar alltifrån våra känslor till risken att drabbas av övervikt och autoimmuna sjukdomar.

Vi får veta hur tarmfloran gör oss till de vi är, och hur vi bör äta och leva för att ta hand om våra vänner i magen på bästa sätt. Det här är högaktuellt i en tid när vi stoppar i oss mycket antibiotika och processad snabbmat som utarmar våra tarmfloror.

Michael Mosley är omtalad för att göra experiment på sig själv och även i den här boken har han testat ett antal dieter för att se vad de har för inverkan på vikten, blodsockret och tarmbiotan, det vill säga de goda magbakterierna.

Boken är inspirerande och peppande med massor av intressanta fakta och fallstudier. Men framförallt är det en praktisk guide med måltidsupplägg och ljuvliga recept med mycket kryddor, frukt och grönt för alla som vill optimera sin tarmflora för att bli lyckligare, hälsosammare och friskare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förbättra din tarmflora : vetenskap, tips och recept. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Den viktiga Tarmfloran

    Bra bok med bra information om tarmhälsan som är viktigare än vi tror. Och även tips och recept för att få en bra tarmflora.

Visa alla 1 recensioner