Morberg lagar husmanskost (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Löf, Martin (foto)
Dimensioner
262 x 196 x 22 mm
Vikt
1156 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174248579

Morberg lagar husmanskost

(5 röster)
Häftad,  Svenska, 2018-09-03
237
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Husmanskosten har för länge sedan tagit steget in i de fina salongerna. Idag kan man gå på lyxkrog och äta fläsklägg med rotmos för trehundrafemton spänn. Rätt tillagad har husmanskosten varit rätt i mer än hundra år och den kommer att vara rätt i flera hundra år till. Så i denna bibel har jag samlat inte alla men gott och väl 150 klassiska husmansrecept. Bland dem ska mina barnbarnsbarn bläddra har jag i all ödmjukhet tänkt.

Per

Den traditionella söndagssteken tar plats igen på middagsbordet i Per Morbergs nya stora kokbok, där han visar att rejäl svensk husmanskost lagad från grunden är något annat än bruna bönor i plastkorv och kåldolmar från frysdisken.

Få lär sakna sina favoriter bland recepten. Här trängs etablerade trotjänare som köttbullar, fläskpannkaka och gravad lax med halvt bortglömda finesser som stuvad lake, sillbullar och katrinplommonsufflé. Obligatoriska tillbehör som remouladsås och pressgurka är självklart också med i boken som är enkelt och traditionellt uppdelad i kött-, fisk-, grönsaksrätter osv. En blivande husmansklassiker!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Morberg