Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : Bakning och känslor genom naturen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (32.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-05-08
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174248722
Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : Bakning och känslor genom naturen (e-bok)

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : Bakning och känslor genom naturen E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2018-05-08
164
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
»Jag vill att mina recept ska framkalla känslor, dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som man plockar från busken och stoppar direkt i munnen. Doften av blommande syrener. Jag vill baka, jag vill se allt det fina i naturen och jag vill få andra att se det jag ser och känna de smaker som naturen rymmer.«

Blåbärsnår, äppelskrutt och rabarberskugga är inte bara en egensinnig och glädjesprudlande bakbok. Det är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss.

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : Bakning och känslor genom naturen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Highly recommended!
    Lena, 25 maj 2018

    I bought this cookbook because I adore Swedish recipes and was not disappointed. The photos are gorgeous and the recipes fantastic!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av My Feldt