Fördel ADHD : var på skalan ligger du? (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2018-08-01
Förlag
Bonnier Fakta
Illustratör/Fotograf
Lisa Zachrisson
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
224 g
SAB
Vlad
ISBN
9789174248814
Fördel ADHD : var på skalan ligger du? (storpocket)

Fördel ADHD : var på skalan ligger du?

(5 röster)
Storpocket Svenska, 2018-08-01
102
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Känner du någon som är driven, kreativ, orädd, ifrågasättande, flexibel, envis och initiativrik? Som ofta tänker utanför boxen och verkar kunna skaka av sig nästan vilken motgång som helst? Kanske känner du igen dig själv? Förmodligen blir du lite förvånad när du hör att dessa positiva egenskaper är typiska för personer med ADHD! Vi som så länge har betraktat denna århundradets diagnos som något som bara för med sig problem.
I dag tror man att dessa delvis nedärvda personlighetsdrag var nödvändiga för att våra förfäder skulle överleva. Den som inte orkade jaga sitt byte eller kunde hyperfokusera på savannen svalt ihjäl eller blev själv ett byte för vilda djur. Det var helt enkelt en stor fördel att ha vissa egenskaper, som vi i dag betraktar som en diagnos. Vi vet också att vi alla har mer eller mindre drag av ADHD och att vi alla ligger på skalan - vissa långt borta i den ena änden, andra i den helt motsatta.
Lär dig hur du kan vända diagnosen till en fördel, oavsett om det gäller dig själv eller ditt barn, och hur du kan hantera även nackdelarna. Och upptäck det positiva i att vi inte alla är likadana med samma personlighetsdrag. Olika är bäst - vare sig det handlar om familjen eller jobbet!

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fördel ADHD : var på skalan ligger du?
  2. +
  3. Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin ti... av Anders Hansen (inbunden).

Köp båda 2 för 281 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fördel ADHD : var på skalan ligger du?