Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BF POD
Utgivningsdatum
2012-06-29
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lyth, Annika (form)
Dimensioner
205 x 155 x 20 mm
Vikt
560 g
SAB
Dokb
ISBN
9789174249262
Lev enklare : idéer för en hållbar livsstil (häftad)

Lev enklare : idéer för en hållbar livsstil

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-06-29
216
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vad är vi mest rädda för när världen håller på att wokas under våra fötter? Jo, att behöva shoppa mindre ... Är inte det lite pinsamt? Vi tar för givet att den materiella välfärden ska göra oss lyckliga - men tänk om det är ett jättelikt feltänk. Tänk om det är möjligt att leva enklare och mer medvetet - och ändå rikare och roligare. Att hitta livet är vad Lev enklare (2008) handlar om. Att få syn på sin egen glädje och vilja bortom måsten och borden, prylfixering och perfektionshets. Att prioritera hårt och personligt i myckenheten och mångfalden. Att hitta sitt eget hållbara liv och ta vara på sina egna resurser - som tid och ting, talanger och lust, hälsa och kraft - utan att det sker på andra människors och jordklotets bekostnad.Lev enklare är en tankebok och konkret handbok med inspirerande övningar i ämnet frivillig enkelhet och downshifting, där knepet är att skala bort allt onödigt och fokusera på det du tycker är viktigt. Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.bonnierfakta.se/pod
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lev enklare : idéer för en hållbar livsstil
  2. +
  3. Healthy happy living : 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil

De som köpt den här boken har ofta också köpt Healthy happy living : 10 veckor till en hållba... av Annika Kvist (inbunden).

Köp båda 2 för 335 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lev enklare : idéer för en hållbar livsstil. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inspiration till verklig förändring
    Anna, 17 september 2016

    Boken har substans och inspirerar till verkliga förändringar i den egna tillvaron! Det är mycket givande att Giséla Linde visar sambanden mellan förbättringar i det lilla och samhällelig utveckling. Hennes texter ger mig råg i ryggen att våga gå egna vägar och följa egna genomtänkta val istället för att styras av konsumtionskulturens grupptryck eller vänta på politikers beslut. Utveckling att må bra av!

Visa alla 1 recensioner