Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
BF POD
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2014-05-29
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
210 x 134 x 15 mm
Vikt
379 g
SAB
Doka
ISBN
9789174249286
11 nyanser av tystnad : om maktspel och konflikter på arbetsplatsen (häftad)

11 nyanser av tystnad : om maktspel och konflikter på arbetsplatsen

(3 röster)
Häftad Svenska, 2014-05-29
185
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du någon gång gått ur en situation med känslan av att du har handlat mot din vilja? Kanske har du tagit på dig att hjälpa en kollega med något som du varken har ork eller tid med? Eller kanske har du suttit på ett möte där du, trots din kompetens, känt att du har hamnat i underläge?

Härskartekniker handlar om att på olika sätt tvinga till sig bekräftelse från omgivningen och om att ta plats på andra människors bekostnad. För den som blir utsatt är det ofta svårt att avg?ra vad man är med om och det är lätt att bli medspelare åt härskaren.

I Elva nyanser av tystnad får du möta olika slags härskare och deras tekniker. Lättfattliga psykologiska modeller, som hjälper dig att förstå varför det blir som det blir, varvas med tips på hur du på bästa sätt avslöjar och bemöter härskartekniker.
Utifrån elva berättelser synliggör författarna olika slags maktstrategier och ger exempel på hur dessa kan bemötas. Boken bygger på författarnas erfarenheter som utvecklingskonsulter och innehåller konstruktiva tips på hur du tar dig ur den tysta offerrollen.

Författarna är fil dr. i psykologi och utvecklingskonsulter vid Transferens AB. De har tidigare kommit ut med den uppmärksammade boken Att göra kön.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 11 nyanser av tystnad : om maktspel och konflikter på arbetsplatsen
  2. +
  3. Att göra kön : om vårt våldsamma behov av att vara kvinnor och män

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att göra kön : om vårt våldsamma behov av att v... av Heléne Thomsson, Ylva Elvin-Nowak (häftad).

Köp båda 2 för 373 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om 11 nyanser av tystnad : om maktspel och k...