Olgas omstart : Mat, träning och hormoner när kroppen förändras (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (10.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-08-15
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174249569
Olgas omstart : Mat, träning och hormoner när kroppen förändras (e-bok)

Olgas omstart : Mat, träning och hormoner när kroppen förändras E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF), Svenska, 2018-08-15
119
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Känns det som om du tränar och sköter kosten men att kroppen inte svarar på samma sätt som den brukade förr? Fakta: Kroppen förändras, det som fungerade när du var 20 år ger inte samma effekt när du är 40 år. Men lugn, det finns smarta lösningar. Olga Rönnberg har gedigen kunskap om kvinnokroppen och menar att du måste först acceptera situationen - och sedan optimera, effektivisera och förenkla. Detta gäller både inställningen, träningen och kosten.

I Olgas omstart får du veta mer om vad som händer i kroppen när vi blir äldre, vilka hormoner som påverkar träningen och det allmänna måendet och hur kan du optimera dem med hjälp av träning, kost och livsstilen i stort. Det gedigna kostavsnittet innehåller både vad du ska äta och hur du ska tänka kring kosten samt goda och hälsosamma recept. I det smarta träningsprogrammet som körs i tre steg under tolv veckor får du en riktig härlig nystart på din träning.

Dessutom med Olgas pepp och mentala redskap så att du kan nå just dina mål. Låt Olga hjälpa dig att bli en starkare version av dig själv, inifrån och ut!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olga Rönnberg