Mat för hormonell balans (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2018-12-27
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Pousette, Ulrika (foto)
Illustratör/Fotograf
Kerstin Nord
Dimensioner
239 x 172 x 16 mm
Vikt
547 g
SAB
Qca
ISBN
9789174249750
Mat för hormonell balans (häftad)

Mat för hormonell balans

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2018-12-27
135
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Här är boken för alla kvinnor som vill laga mat för att hålla kroppen i hormonell balans, hjärnan alert och ge livsglädjen en rejäl skjuts!

För rätt kost är grunden till hormonell balans. Får kroppen de näringsämnen den behöver slutar den ropa på hjälp. Du känner dig lugn, harmonisk och stark. Och ju mer balanserad din kropp är näringsmässigt, desto mindre hormoner behöver du ersätta i framtiden. Dina premenstruella symtom, förklimakteriet och klimakteriet blir lindrigare. Och med rätt kost förebygger du även inflammationer, benskörhet och viktökning.

Mat för hormonell balans inleds med en lättillgänglig och uttömmande faktadel och avslutas med cirka 60 recept på god, hälsosam och lättlagad mat. En tvåveckors kostplan gör det enkelt att komma igång.

Mat för hormonell balans är boken som visar hur du som vill främja din hormonella balans, vitalitet och livsglädje ska tänka och göra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mat för hormonell balans
  2. +
  3. 66 day challenge

De som köpt den här boken har ofta också köpt 66 day challenge av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mat för hormonell balans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lite ojämn
    Katten, 12 juni 2019

    Bra bok med viktig info på lättfattligt sätt - klart läsvärd faktafel! Dock lite ojämn. På vissa ställen verkar den inte färdigbearbetad. Tex fel i rubriksättning mm som ibland förvirrar. Mest stör jag mig dock på att recepten inte är näringsberäknade, vilket omöjliggör att byta rätter mot varandra om man vill följa 2-veckors schemat (som bygger på varierande kcal för att hålla förbränningen uppe.)

Visa alla 1 recensioner