Föda utan rädsla (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2019-05-14
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Hancock, Eva-Jo (form)
Dimensioner
186 x 153 x 20 mm
Vikt
422 g
SAB
Vgab
ISBN
9789174249897
Föda utan rädsla (kartonnage)

Föda utan rädsla

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2019-05-14
203
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allt fler kvinnor upplever en stark rädsla inför sin förlossning. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn.
Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossningar. Här har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Med andning, avspänning, rösten och tankens kraft leds du bort från rädsla och mot trygghet och kraft. Verktygen är enkla och kan användas under födandets alla skeden. De gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för den födande kvinnan och för hennes partner.
Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd.
Kvinnor som läst boken inför sin förlossning:
"Jag känner mig styrkt och lugn av bokens budskap och ser fram emot att föda mitt barn."
"Verktygen var så användbara och det var inte massor att komma ihåg eller tänka på. Och de var ännu mer användbara allt eftersom värk-förloppet fortskred."
"Det var jättehäftigt att känna hur rädslan bara försvann."
"Instruktionerna till min man var suveräna och de var precis så tydliga och informativa att jag kände mig trygg och så att han förstod vilken skillnad hans hjälp gjorde."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Föda utan rädsla
 2. +
 3. Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfar... av Gudrun Abascal (pocket).

Köp båda 2 för 262 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Föda utan rädsla. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mkt upprepningar för att få ihop en hel bok
  Denise (Linköping), 21 oktober 2019

  Mycket tjat och upprepning om samma saker hela boken igenom. Kändes tunn och gav föga som inte kunnat ges på 2-4sidor sammanfattningsvis. Läste sen Att föda av Abascal vilken gav så mkt mer detaljer och innehåll utan upprepningar, inklusive verktygen för att föda utan rädsla. Behövs bara en bok som täcker allt och det gjorde den. Föda utan rädsla gav inte mkt alls tyvärr, utöver många sidors upprepning.

 2. Om du är rädd för att föda
  Michaela , 18 juni 2019

  Boken är bra skriven, och känner du rädsla inför förlossningen tror jag du kommer gilla boken och ha stor nytta av den. För mig som inte är särskilt rädd för att föda utan mer vill känna mig förberedd upplever jag nästan att jag funderar mer och blir mer osäker på mig själv och min egen förmåga att klara av en förlossning. 5 stjärnor för dig som är rädd, 3 stjärnor för dig som är på samma nivå som mig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Susanna Heli

Bloggat om Föda utan rädsla