Zeinas green kitchen : gröna recept från olika delar av världen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (17.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-07
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789174249965

Zeinas green kitchen : gröna recept från olika delar av världen E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2019-08-07
150
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mat med mångfald! Zeina Mourtada är tillbaka med en ny kokbok, denna gång med skön och grön mat från olika delar av världen. Spännande, vackra, mustiga rätter som väcker nyfikenhet och matlagningslust. Gå på upptäcksfärd i boken och låt dig lockas av nigerianska bönbollar, irakisk spenatgryta, chilensk potatissoppa och georgisk böngryta. Eller kanske gambiansk jordnötsgryta, rysk vinägrettsallad eller koreansk nudelsoppa? Här hittar du utan problem massor av nya favoriter bland bokens omkring 70 recept. Zeina Mourtada har med sin välbesökta blogg, Zeinas kitchen, och sin medverkan i olika tv-program kommit att bli en uppskattad matprofil med recept att lita på. På begäran från hennes följare finns hon nu även utgiven på arabiska i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Zeinas green kitchen : gröna recept från olika delar av världen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk.
    R, 19 januari 2021

    Absolut toppklass! Alla(!) recept är riktigt bra, och då var jag ändå ordentligt tveksam på förhand. Jag vågar faktiskt gå så långt att jag hävdar att den här boken har revolutionerat min gröna matlagning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Zeina Mourtada