USA (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Första klass reseguider
Antal sidor
799
Utgivningsdatum
2012-11-05
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
220 x 135 x 35 mm
Vikt
1029 g
SAB
Nqa.08
ISBN
9789174251371
USA (häftad)

USA

(8 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad Svenska, 2012-11-05

Slutsåld

USA har otroliga upplevelser att erbjuda resenären. Upptäck de historiska skatterna, storstäderna, nationalparkerna och den fantastiska och omväxlande naturen. Här presenteras landets skiftande karaktär, region för region. Med utförliga texter och översiktskartor eller perspektivteckningar av viktiga platser och byggnader hjälper guiden dig att hitta till det du drömt om att uppleva, och den omfattande texten innehåller allt från historia och kultur till shopping och nöjesliv. Här finns förslag till både stadsvandringar och tematiska utflykter och informationen i boken gör det lätt att planera din rundresa, liksom att hitta till de bästa hotellen, restaurangerna, och butikerna. Ingen annan guide över USA kommer i närheten av denna som med över 2 000 färgbilder, kartor och teckningar är en garanti för en lyckad resa till det stora landet i väster.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av USA. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Dålig!!!
  Kjell Johannesson, 7 juni 2017

  Greppar över för mycket - saknar massor av information. Vissa delstater formligen negligeras. Bättre med mer detaljerad information med USA uppdelat på 5-6 områden.

 2. USA
  Monica Andersson, 21 oktober 2015

  Jag tyckte den gav mej det jag ville ha lite upplysning om USA för mej var en del saker ointressanta typ matställen kanske lite dyr

 3. En väldigt kompakt och praktisk bok att ta med sig som...
  Frida, 29 augusti 2013

  En väldigt kompakt och praktisk bok att ta med sig som beskriver allting på ett lagomt sätt, varken för kort eller för långt.

 4. Boken USA gavs bort som present och blev mycket...
  JGRW, 1 maj 2013

  Boken USA gavs bort som present och blev mycket uppskattad. Rikligt med information och bra uppställd. Innehåller det mesta om USA.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om USA