Barcelona (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Topp 10 reseguider
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2011-11-30
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
190 x 100 x 10 mm
Vikt
240 g
ISBN
9789174251746

Barcelona

(24 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad, Svenska, 2011-11-30

Slutsåld

Oavsett om du reser första klass eller med en liten reskassa, tar guiden dig raka vägen till det bästa Barcelona har att erbjuda. Upptäck museerna och gallerierna, Sagrada Família och Barcelonas katedral, utforska barnens favoriter eller strosa längs La Rambla. Gör en utflykt till de bästa vinodlingarna i närheten. Dussintals topplistor - från det okända Barcelonas gömda skatter, till festivaler, sevärdheter, hotell och affärer - ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Listan över saker man bör undvika sparar både tid och pengar. Du hittar snabbt rätt med hjälp av de detaljerade utvikskartorna och de många mindre kartorna inne i boken. Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Barcelona. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bästa resehandböckerna
    Iréne Schmidt-Rehn, 8 mars 2014

    En lagom tjock, lätthanterlig och innehållsrik bok + kartor att ha till hands. Har flera av First class-, Första klass-, reseguide-böcker. Vi i familjen är så nöjda med dem. Köper ALLTID böcker i serien när vi ska resa till nya resmål och "drömresemål".

  2. (Första klass reseguide) är absolut de bästa...
    BIRGITTA STRIDFELT, 23 juli 2013

    (Första klass reseguide) är absolut de bästa resehandböckerna tydliga och med många tipps kartor mm. Köper alltid en ny till de land som jag skall besöka. Bra köp

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Barcelona